Foto: Kadrs no video

Rokzvaigzne Lenijs Kravics publicējis jaunu dziesmu "TK421" un tās videoklipu. Mūziķis, kurš jau iepriekš bijis zināms ar savu seksīgo paštēlu, jaunajā videoklipā nofilmējies gluži kails.

CNN jau klipu nodēvējis par teju neērti seksīgu, bet mūzikas žurnāls "The Rolling Stone" atzīmē, ka, tehniski pilnībā pliks Lenijs Kravics nevienā mirklī nav redzams un faniem tik zināmās un pielūgtās ādas bikses viņam kājās arī ir redzamas.

Dziesmas nosaukums "TK-421" ir atsauce uz "Star Wars" sāgu un filmu "Boogie Nights" – pirmajā gadījumā tā tiek apzīmēts kareivis, savukārt otrajā – audio sistēma.

Videoklipu veidojusi ukraiņu režisore, dizainere un fotogrāfe ir Tanu Munio jeb Tetjana Munjo. Viņa iepriekš veidojusi videoklipus arī tādām popmūzikas zvaigznēm kā Harijs Stailss, Cardi B un citiem.

Klipa sižets ir pavisam vienkāršs – Lenija Kravica rīta rutīna, kurā ietilpst gan duša, gan zobu tīrīšana, gan arī uzsmēķēšana un plosīšanās ar ģitāru pa gultu.

Dziesma un video ir pirmais vēstnesis mūziķa jaunajam albumam "Blue Electric Light". Plānots, ka jaunais studijas ieraksts pie klausītājiem nonāks 2024. gada 15. martā.

Iepriekšējais Kravica albums "Raise Vibration" iznāca 2018. gadā. Tāpat 2020. gadā mūziķis laida klajā autobiogrāfiju "Let Love Rule", kuras nosaukums ir tieši tāds pats kā Kravica debijas albumam, kas iznāca 1989. gadā. Plānots, ka grāmatai sekos arī otrā daļa.

Lenijs Kravics (1964) ir amerikāņu mūziķis, dziedātājs, dziesmu autors un aktieris, kurš savā mūzikā savienojis roku, blūzu, soulu, fanku un citus žanrus. Līdz šim Kravics izdevis 11 albumus, kā arī saņēmis četras “Grammy” balvas. Viņa ieraksti pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 40 miljonos kopiju. Tāpat Kravics filmējies kino, tai skaitā populārajā filmā “Bada spēles”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!