Foto: Publicitātes foto

Nākamā gada 3. augustā nesen atjaunotajā Darjusa un Girēna stadionā Kauņā, Lietuvā uzstāsies daudzu muzikālo balvu īpašnieks, pasaules popmūzikas superzvaigzne Eds Šīrans, portālu "Delfi" informē "Ltips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Šovs Lietuvā būs daļa no Šīrana turnejas "+ – = ÷ x Tour" ("The Mathematics Tour"), kurā mākslinieks uzstājas uz īpašas, šai turnejai radītas 360 grādu skatuves ar atbilstošu audiovizuālo uzbūvi.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ļoti iespējams, ka viņš nebūs vienīgais, vēsta Toniņa.

Nākamvasar tā būs Eda Šīrana vienīgā uzstāšanās visā Baltijā, uzsver organizatori.

Biļešu tirdzniecība "Biļešu servisa" tīklā sāksies 26.oktobrī pulksten 10.

Organizatori skaidro, ka šoreiz būs jāievēro īpaša biļešu iegādes kārtība. Vispirms, lai iegādātos biļetes uz Eda Šīrana koncertu Kauņā, pircējam jābūt reģistrētam "Biļešu servisa" kontam. Biļetes būs tikai elektroniskā formā, un tās pircējiem tiks piegādātas neilgi pirms pasākuma.

Lai novērstu otrreizēju biļešu tirdzniecību, tālākpārdošanu un dažādus krāpšanas veidus, biļetes tiks personificētas (ar pircēja vārdu un uzvārdu), un viena persona varēs nopirkt ne vairāk kā sešas biļetes. Rīkotāji atgādina, iegādājoties biļetes pārliecinināties, vai pircēja vārds ir ierakstīts pareizi, jo koncertā pie ieejas būs jāuzrāda dokumenti. Sīkāk ar noteikumiem var iepazīties iepazīties www.EdSheeranKaunas.com.

Toniņa atgādina, ka ir pagājuši jau pieci gadi kopš iepriekšējās reizes, kad megazvaigzne Eds Šīrans uzstājās Baltijā, un šoreiz apmeklētāji varēs piedzīvot viņa visu laiku iespaidīgāko šovu: "Pirmkārt, uzmanību piesaista brīnišķīgi izstrādātā cilindriskā skatuves konstrukcija, kura, lēni rotējot, nodrošina to, ka visu laiku mūziķis atrodas ar seju pret saviem faniem. Virs skatuves novietots 360 grādu displejs un vēl seši ģitāras mediatora formas ekrāni, uz kuriem projicē tuvplāna skatus tiem, kas atrodas tālāk no pamatskatuves. Un to ik pa laikam papildina krāšņi, bet vienlaikus diskrēti pirotehniskie efekti, kas trāpīgi akcentē atsevišķas dziesmu daļas."

Matemātikas turnejas koncepcija ir vienkārša - apkopot Šīrana veikumu pēdējo 12–13 gadu laikā. Tāpēc koncerta dziesmu sarakstā ir iekļauti visi hiti no viņa vairāk nekā desmit gadu ilgās karjeras.

Eds Šīrans ir viens no šobrīd populārākajiem mūziķiem uz planētas. Debitējis 2004. gadā un kopš tā laika izdevis septiņus pilna garuma studijas albumus, kā arī 17 minialbumus (EP), kā arī 65 singlus. Kopumā Šīrana ieraksti pārdoti vairāk nekā 150 miljonos eksemplāru, padarot viņu par vienu no visveiksmīgākajiem māksliniekiem populārās mūzikas vēsturē.

Šīrans saņēmis 185 balvas un 467 to nominācijas, tostarp vairākas "Grammy", "Brit", BBC, MTV, "Ivor Novello", AMA un citas godalgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!