Foto: Vida Press
No šodienas, 30. oktobra, plkst. 10.00 sākas biļešu pārdošana uz britu popmūziķa Eda Šīrana papildkoncertu, kas 2024. gada 4. augustā notiks Lietuvā, Darjusa un Girēna stadionā Kauņā, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāju "LTips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

"Delfi" jau rakstīja, ka Eda Šīrana 2024. gada 3. augusta koncerts Lietuvā ticis pilnībā izpārdots pirmajā diennaktī kopš biļešu tirdzniecības uzsākšanas, un rīkotāji norāda, ka tas ir Baltijas rekords. Koncerta norises vietas ietilpība ir 48 tūkstoši cilvēku.

"Ņemot vērā šo milzu atsaucību un vienojoties ar mākslinieka menedžmentu, izdevās vienoties par vēl vienu koncerta datumu," saka "LTips Agency" pārstāve. "Tas noteikti būs iepriecinājums visiem tiem, kas nepaspēja vai vilcinājās iegādāties biļetes uz pirmo šovu." Viņa piebilst, ka Kauņas stadiona ietilpība ir un paliek ierobežota un vēl uz trešo koncerta datumu cerības nevajadzētu likt.

4. augusta koncerta biļetes tiks personificētas (ar pircēja vārdu un uzvārdu), lai novērstu otrreizēju biļešu tirdzniecību, tālākpārdošanu un dažādus krāpšanas veidus. Vairāk informācijas par biļešu iegādi un koncerta noteikumiem iespējams atrast vietnē EdSheeranKaunas.com.

Lietuvas koncerti būs daļa no Eda Šīrana turnejas "+ – = ÷ x Tour" ("The Mathematics Tour"), kurā mākslinieks uzstājas uz īpašas, šai turnejai radītas 360 grādu skatuves ar atbilstošu audiovizuālo uzbūvi.

Turnejas koncepcija ir visu līdz šim izdoto Eda Šīrana albumu labāko un populārāko dziesmu retrospekcija.

Zināms, ka koncerta īpašā viesa statusā apstiprināts britu dziedātājs Kalums Skots, taču ir liela varbūtība, ka viņš nebūs vienīgais, vēsta "LTips Agency".

Koncerti 3. un 4. augustā būs Eda Šīrana vienīgās uzstāšanās Baltijā nākamvasar. Iepriekš mūziķis vairākkārt uzstājies Latvijā, pēdējoreiz – 2019. gadā Lucavsalā, Rīgā.

Eds Šīrans ir viens no šobrīd populārākajiem mūziķiem pasaulē. Debitējis 2004. gadā un kopš tā laika izdevis septiņus pilna garuma studijas albumus, kā arī 17 minialbumus (EP) un 65 singlus. Kopumā Šīrana ieraksti pārdoti vairāk nekā 150 miljonos eksemplāru, padarot viņu par vienu no visveiksmīgākajiem māksliniekiem populārās mūzikas vēsturē.

Šīrans saņēmis 185 balvas un 467 to nominācijas, tostarp vairākas "Grammy", "Brit", BBC, MTV, "Ivor Novello", AMA un citas godalgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!