Foto: Ginta Zīverte

No 15. novembra grupu "The Sound Poets" varēs satikt astoņās koncertvietās ar akustisko koncertprogrammu "Pie vienas uguns", portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Akustiskās programmas ir kļuvušas par mūsu otro identitāti, ja tā var teikt," stāsta Jānis Aišpurs, "ir cilvēki, kas gaida tieši tās. Tāpēc turpinām iepazīt dažādas koncertvietas Latvijā. Tāpat ne vienu reizi vien pēc akustiskajiem koncertiem esam saņēmuši jautājumu, kur var paklausīties tieši šo dziesmas versiju. Tāpēc spriedām, ka šos jautājumus un aranžijas nevar atstāt bez uzmanības un nolēmām, ka izveidosim mums mīļu visu iepriekšējo akustisko tūru dziesmu izlasi."

Šodien "The Sound Poets" publicē albumu "Klusāk", kurā iekļautas 12 dziesmas, kas radītas akustiskajā aranžējumā. Albums ierakstīts 2023. gada vasarā un rudenī Latvijas Radio 1. studijā un grupas studijā. Ieraksta režisors – Krišjānis Geidāns, māsteringa un miksa inženieris – Gatis Zaķis. Vizuālais risinājums veidojis Verners Timoško.

Akustiskā koncertsērija "Pie vienas uguns" sāksies 15. novembrī Ogrē, tad sekos koncerti Cēsīs, Limbažos, Talsos, Kuldīgā un citur. Biļetes uz visiem koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" interneta vietnē un kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!