Positivus festivāla komanda rūpīgi izvērtēs katru ēdinātāju pieteikumu, pievēršot īpašu uzmanību detalizētai un izsmeļošai informācijai par piedāvāto ēdienu, kā arī plānoto noformējumu - fotogrāfijām, vizualizācijām u.c. (ne vairāk kā trīs attēli).
Tāpat svarīga būs iekārtojuma ideja un atbilstība festivāla noskaņai. Ar katru gadu pilnveidojot festivālā piedāvātā ēdiena klāstu, Positivus arī šogad vēlas palutināt apmeklētājus ne tikai ar iecienītiem gardumiem, bet arī atspoguļot veselīgās Latvijas un pasaules garšu tendences - bioloģiski sertificēti produkti, vietējo ražotāju pārtika, svaigēšana.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit