Foto: F64
Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (DMDM) trešdien, 27. janvārī, plkst. 17.00 notiks cikla "Vārds dizainam" ceturtās sezonas pirmais pasākums, portālu "Delfi" informēja muzeja pārstāvji.

Pasākumā "Ikdiena" tiks runāts par dizainu, kas redzams un tiek lietots katru dienu. Pasākuma dalībnieki būs grafikas dizainere Maija Rozenfelde, aģentūras "Cube" izpilddirektors Ansis Šķibusts un "Giraffe360" īpašnieks Mikus Opelts.

"Vārds dizainam" ceturtās sezonas programma ietvers jau popularitāti guvušo sarunu ciklu "Vārds Latvijas dizaineriem", kā arī atzītu Latvijas dizaineru vadītas darbnīcas pieaugušiem un skolēnu grupām.

Šīs programmas mērķis ir popularizēt latviešu dizainu, iepazīstināt ar nozares aktualitātēm un sasniegumiem.

Radošo darbnīcu pamatuzdevums ir interaktīvā ceļā sekmēt izpratni par jomas specifiku un dizaina domāšanas daudzveidību, līdzdarbojoties kopā ar mākslinieku dizaina izstrādes procesā un uzzinot meistaru darba noslēpumus.

Pasākumu programma "Vārds dizainam" paredzēta visplašākajai auditorijai. Tikšanās reizes būs ieguvums gan jomas profesionāļiem un dizaina cienītājiem, gan mākslas un dizaina skolu audzēkņiem, studentiem un pasniedzējiem, gan ikvienam interesentam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!