Foto: Publicitātes foto
Festivāls jau sen vairs nav tikai mūzika un kāds spirdzinošs dzēriens, bet gan daudzpusīgs piedzīvojums ar dažnedažādām baudām un jaunām pieredzēm, tostarp arī gastronomiskajiem priekiem. Tieši tāpēc pavāru statuss ir pielīdzināms stilīgām rokmūzikas zvaigznēm, bet ēdienu piedāvājums – muzikālajām baudām.

Arī "Positivus" apmeklētājiem ir iespēja ne tikai klausīties karstāko mūziķu uzstāšanos, bet arī novērtēt aktualitātes ēdienu pasaulē. Kā sola festivāla rīkotāji – tādu šogad Salacgrīvā būs daudz. Kā zināms, paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks. Tāpēc esam apkopojuši piecus "Positivus" pavārus, kuri pārstāv dažādas virtuves, un kuru meistarību ir vērts nobaudīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!