Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 20. oktobrī, festivāla "Zemlika" programmā Durbes muzejā notiks diskusija par ēdienu un tā gatavošanu padomju laika Latvijā, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.

Turpinot jau ar pirmo festivālu aizsākto tradīciju, arī šogad festivāla "Zemlika" laikā notiks atvērta diskusija, kas šogad veltīta kulinārijas tēmai.

Diskusijā piedalīsies Rīgas Starptautiskās Ekonomikas un biznesa augstskolas docente, mākslas zinātņu doktore un ēdiena vēstures pētniece Astra Spalvēna, kā arī fotogrāfs un pavārs ar divdesmit gadu pieredzi padomju ēdināšanas sistēmā Jānis Vecbrālis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!