Sestdien, 20. oktobrī, festivāla "Zemlika" programmā Durbes muzejā notiks diskusija par ēdienu un tā gatavošanu padomju laika Latvijā, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji.
Turpinot jau ar pirmo festivālu aizsākto tradīciju, arī šogad festivāla "Zemlika" laikā notiks atvērta diskusija, kas šogad veltīta kulinārijas tēmai.
Diskusijā piedalīsies Rīgas Starptautiskās Ekonomikas un biznesa augstskolas docente, mākslas zinātņu doktore un ēdiena vēstures pētniece Astra Spalvēna, kā arī fotogrāfs un pavārs ar divdesmit gadu pieredzi padomju ēdināšanas sistēmā Jānis Vecbrālis.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit