Foto: LETA

Saistībā ar pārmaiņām organizācijas komandā biedrība "Latvijas Jaunā teātra institūts" (LJTI), kuras pazīstamākais pasākums ir Starptautiskais jaunā teātra festivāls "Homo Novus", atklātā konkursā meklē jaunu organizācijas vadītāju, portālu "Delfi" informē LJTI pārstāvji.

LJTI ir viena no dinamiskākajām un progresīvākajām laikmetīgās kultūras organizācijām Latvijā ar teicamu reputāciju vietējā un starptautiskā līmenī. Tā ir neliela nevalstiska un nekomerciāla projektu organizācija, kas strādā ar laikmetīgo teātri, deju un citām skatuves mākslas formām vietējā un starptautiskā līmenī. LJTI rīkotie pasākumi paplašina teātra radīšanas, izplatīšanas un uztveres robežas un veicina daudzveidīgas, inovatīvas, atbildīgas un neatkarīgas profesionālās skatuves mākslas attīstību Latvijā. LJTI organizē vienreizējus (viesizrādes, izrāžu producēšana) un ilgtermiņa (festivāls "Homo Novus", Latvijas izrāžu skate, izglītības programmas, informācijas aprite, starptautiskā sadarbība) projektus un pasākumus, dzīvi reaģējot uz procesiem un vajadzībām Latvijas un Eiropas teātrī.

Kandidātiem jābūt izpratnei par nevalstisko organizāciju darbību Latvijā, pieredzei kādā no laikmetīgās kultūras jomām un vēlmei turpmāko profesionālo darbību saistīt ar laikmetīgo skatuves mākslu Latvijā un starptautiski. Tiek gaidīti arī kolektīvi pieteikumi no vairākām personām, kas vēlas apvienoties, lai vadītu Latvijas Jaunā teātra institūtu. Dokumentu iesniegšanas termiņš – 31. marts. Organizācija aicina darbā arī informācijas koordinatoru / radošo producentu.

Plašāka informācija šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!