Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 9. septembrī, no pulksten 10 līdz 16 Kalnciema kvartālā norisināsies ikgadējā Teātra diena.

Kā "Delfi" informē rīkotāji, šoreiz kvartālā ciemosies un uz skatuves uzstāsies trīs dažādi teātri – "Dirty Deal Teatro", Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris un Ģertrūdes ielas teātris. Būs iespējams vērot fragmentus no izrādēm, laimēt bezmaksas ielūgumus, iegādāties teātru suvenīrus, biļetes un piedalīties citās aktivitātes.

Programma uz skatuves.

Pulksten 10.30 Ģertrūdes ielas teātris piedāvās ieskatu savā 2022./2023. gada sezonas krāšņākajā izrādē, gandrīz mūziklā "Ragana". Uz skatuves kāps aktrises Anta Aizupe, Ilva Centere, Sandija Dovgāne un Ance Muižniece.

Pulksten 11.15 gaidāma "Dirty Deal Teatro" izrāde un viktorīna par teātra vēsturi un aktualitātēm Latvijā. Balvās varēs saņemt ielūgumus uz izrādēm.

Pulksten 12 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris būs sarūpējis plašu dziesmu un deju repertuāru no četrām izrādēm. Uz skatuves kāps Veronika Plotņikova, Jeļena Sigova, Jūlija Berngardte, Maksims Busels, Ivans Streļcovs, Rodions Kuzmins, Jekaterina Frolova, Olga Ņikuļina.

Kā norāda Kalnciema kvartāla pārstāvji, vienlaikus ar teātru aktivitātēm būs iknedēļas tirgus, kurā zemnieki un mājražotāji būs sarūpējuši pirmās rudens veltes un dažādus labumus – Latvijas ābolus, cidonijas, medu, ogas un svaigi ceptu maizi, bet pie amatniekiem varēs iegādāties siltas jakas, šalles, keramiku un aksesuārus.

Kalnciema kvartāls atrodas Kalnciema iela 35, Rīga, LV-1046

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!