"Paliec mājās!" ir aicinājums, kuru šobrīd izsludinātā ārkārtējā stāvokļa dēļ labi zina daudzi cilvēki visā pasaulē, un tam pievienojas arī portāls "Delfi", piedāvājot jaunu izglītojoši izklaidējošu tiešsaistes radījumu "#PaliecMājās ar Delfi". Ceturtā raidījuma viesis otrdien, 21. aprīlī, bija jaunais pavārs Pipars, kurš tiešraidē gatavoja ābolu kruasānus.
Pipars – īstajā vārdā Rojs Puķe – ir šobrīd jaunākais kulinārijas blogeris Latvijā. Savu blogu www.pipars.lv viņš raksta no deviņu gadu vecuma, šobrīd viņam ir 14. Tāpat viņam ir savs "Youtube" kanāls un lietotāju iecienīts "Instagram" konts.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit