Foto: Zuma Press, Capital Pictures/Scanpix/LETA

Par jauno Džeimsa Bonda lomas atveidotāju uzaicināts kļūt aktieris Ārons Teilors-Džonsons, vēsta britu laikraksts "The Independent". Viņš aģenta 007 vietu ieņems, nomainot aktieri Danielu Kreigu.

Šobrīd sarunas starp Bonda filmu franšīzes veidotājiem un Āronu Teiloru-Džonsonu esot noslēguma fāzē. Kā raksta "The Independent", piedāvājums ir galdā, un kinokompānija "Eon Productions", kas atbildīga par franšīzi, gaida aktiera atbildi.

Kopš kļuva zināms, ka "Nav laiks mirt" ("No Time to Die", 2021) ir pēdējā Bonda filma, kurā galvenā loma atvēlēta Danielam Kreigam, dažādi mediji un tabloīdi aktīvi apsprieduši viņa darba iespējamos turpinātājus. Starp kandidātiem tika minēts Toms Hārdijs, Redžijs Žans Peidžs, Idriss Elba un vairāki citi, arī Ārons Teilors-Džonsons.

"The Independent" raksta, ka, sagaidot pozitīvu atbildi, "Eon Productions" plāno sākt nākamās, 26. Džeimsa Bonda filmas uzņemšanu jau šogad.

Daniels Kreigs atveidojis Džeimsu Bondu no 2006. līdz 2021. gadam, piedalīdamies piecās filmās.

Ārons Teilors-Džonsons (Aaron Taylor-Johnson) dzimis 1990. gadā. Viņa zināmākie kinodarbi ir filmā "Kick-Ass" (2010) un tās turpinājumā (2013). Par lomu psiholoģiskajā trillerī "Nakts dzīvnieki" ("Nocturnal Animals", 2016) viņš saņēmis "Zelta globusu" kategorijā "Labākais otrā plāna aktieris", kā arī tika nominēts BAFTA kinobalvai.

Britu spiega Džeimsa Bonda jeb britu slepenā dienesta MI6 aģenta 007 tēlu radīja Jans Flemings 1953. gadā, kad iznāca romāns "Kazino "Royale"". Kopš pirmās, 1962. gada ekranizācijas, kurā galvenā loma tika atvēlēta Šonam Konerijam, Džeimsa Bonda filmas kļuva par globālu franšīzi un popkultūras fenomenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!