Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kompānija "Forma Pro Films" meklē otrā plāna aktrises kailskatiem Latvijā topošajā Holivudas aktrises un režisores Kristenas Stjuartes filmai "The Chronology of Water" (ASV).

Kā teikts "Forma Pro Films" aicinājumā, tiek meklētas sieviešu peldēšanas komandas dalībnieces – sievietes vecumā no 18 līdz 25 gadiem.

Kā norāda kompānijas pārstāvji, tiks filmētas ainas sieviešu dušā un ģērbtuvē, kas ietver daļēju vai pilnīgu atkailināšanos. Vēlams dabīgs izskats, dabīgs apmatojums uz kājām un bikini zonā, bez tetovējumiem, pīrsingiem un permanentām procedūrām.

Filmēšanas periods būs no 25. jūnija līdz 31. jūlijam (viena, divas filmēšanas dienas). Dalība būs apmaksāta. Filmēšanas laikā uz filmēšanas laukuma tiks nodrošināts intīm-ainu koordinators un konsultants.

Pieteikumus jāsūta uz epastu CASTING@formaprofilms.com, tematā norādot "Nudity". Jānorāda: vārds, uzvārds, kontakttālrunis, vecums, augums, krūšu, vidukļa un gūžu apkārtmērs, apavu izmērs. Jāpievieno aktuālas fotogrāfijas uz neitrāla fona: portrets, profils, pilns augums (apakšveļā).

Obligāta jānorāda, ka dalībniece piekrīt pilnīgai ķermeņa atkailināšanai citu ainas dalībnieku un filmēšanas komandas klātbūtnē; daļējai ķermeņa atkailināšanai citu ainas dalībnieku un filmēšanas komandas klātbūtnē.

Jau vēstīts, ka šī gada februārī kļuva zināms, ka amerikāņu aktrise, filmas "Krēsla" zvaigzne Kristena Stjuarte savu jaunāko filmu uzņems Latvijā. Viņa bija ieradusies, lai meklētu un aplūkotu filmēšanas vietas. Šobrīd jau ir uzsākti filmēšanas darbi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!