Foto: AFP/Scanpix

Šogad Venēcijas kinofestivālu atklās amerikāņu režisora Tima Bērtona leģendārās filmas "Bītldžūss" turpinājums, raksta ASV žurnāls "Variety".

Filmā "Beetlejuice Beetlejuice" lomas atveido Maikls Kītons, Vinona Raidere, Ketrina O'Hāra, Dženna Ortega, Džastins Terū, Monika Belluči, Vilems Defo un citi.

Tima Bērtona 1988. gada šausmu komēdija "Bītldžūss", kas balstīta uz Edītes Vartones romānu, tiek uzskatīta par žanra klasiku. Tajā tiek stāstīts par Maitlandiem, kas iet bojā autoavārijā, – viņu spoki turpina mājot ģimenes īpašumā, kas tiek pārdota Dīcu ģimenei. Maitlandi noalgo Bītldžūsu, lai viņš padzen Dīcus no mājām.

Pēc vairāk nekā 30 gadiem filmas turpinājums pirmizrādi piedzīvos Venēcijas kinofestivālā šī gada 28. augustā. Tā tiks rādīta ārpus konkursu programmām. Kā raksta "Variety", filma "Beetlejuice Beetlejuice" stāstīs par Dīcu ģimenes atgriešanos Maitlandu īpašumā.

""Beetlejuice Beetlejuice" iezīmē ilgi gaidīto atgriešanos vienam no Tima Bērtona kino ikoniskākajiem varoņiem, kā arī apliecina autora neparasto vizionāra talantu," sacīja Venēcijas kinofestivāla mākslinieciskais vadītājs Alberto Barbera.

Kinoteātros jaunā filma nonāks jau septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!