Foto: Publicitātes foto

"Tet" sadarbībā ar filmu un seriālu producēšanas kompāniju "Centaur Films" sācis darbu pie jauna pašmāju komēdijseriāla "Templis" filmēšanas. Kā portālu "Delfi" informē tā veidotāji, seriāls būs aizraujoša un izklaidējoša piedzīvojumu komēdija, kas skatītājus vedīs uz prestižāko un stilīgāko sporta klubu Rīgā – "Templi".

Seriāla režisors ir aktieris, mūziķis un kinorežisors Māris Bezmers, galveno lomu atveidotāji – Intars Busulis, Vilhelms Karlsons, Elizabete Marija Brante, Mārtiņš Upenieks, Katrīne Vasiļevska un citi.

Veidotāji atklāj, ka "Templis" ir vieta, kur ikdienas gaitas krustojas dažādām krāsainām un izteiksmīgām personībām. Seriāla centrālais tēls ir sporta zāles īpašnieks Ivars, kura lomu atveido mūziķis Intars Busulis. Lai gan Ivars pats nav sportisks, viņš ir izveidojis sporta klubu ar mērķi pulcēt ap sevi tikai skaistus, sportiskus, bagātus un slavenus cilvēkus. Tomēr viņa sapnis par elitārāko klubu Rīgā draud izplēnēt, kad sieva paziņo par laulības šķiršanu un uzņēmums iedzīvojas parādos. Ivara personiskās un materiālās problēmas ietekmē arī visus "Tempļa" darbiniekus.

Seriālā būs astoņas sērijas, un tā filmēšana paredzēta 2024. gada jūlijā un augustā. Uz ekrāniem tas būs skatāms jau šī gada nogalē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!