Foto: Vida Press

Par to, cik skumīgi Holivudai iesākās 2024. gada vasaras sezona, jau rakstīju maija beigās, kad līdzās citiem potenciāli cerīgiem projektiem izgāzās ilgi gaidītā "Furiosa" no "Trakā Maksa" filmu sērijas. Šobrīd, kad vasara jau tuvojas izskaņai, daži cerību stariņi tomēr ir uzspīdējuši, un izskatās, ka jaunākais "Marvel" komiksu sāgas produkts – asiņaini delverīgā balamutes Dedpūla sāgas trešā daļa, kurā acīmredzami komerciālu nolūku vadīts iekļuvis arī reinkarnētais Vilknadzis no "X cilvēkiem" – varētu būt viena no šīm cerībām. Vai ilgstoši nīkuļojošais "Marvel" universs tiešām ir atgriezies?

Uzreiz jāsāk ar atkāpi, ka šī ir visai neparasta atgriešanās, kas kļuva iespējama, pateicoties kinokompānijas "Disney" megalomānijai ar neskaitāmu konkurentu studiju iegādi, zem viena jumta pastumjot gan "Marvel", gan "Fox", kurai līdz šim piederēja tiesības uz "X cilvēku" komiksu ekranizācijām.

Tagad visi pasaulē izklīdušie "Marvel" radītie personāži nudien ir atgriezušies mājās, un tas ļāvis īstenot pat neprātīgākās fantāzijas, tostarp arī daudzu komiksu cienītāju ilgi gaidīto Dedpūla pievienošanos "Marvel" pasaulei. Un, ja reiz tā, kāpēc gan pie izdevības tur neiemest arī "X cilvēku" populārāko varoni Vilknadzi?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!