Foto: Publicitātes foto

Drīzumā straumēšanas platformā "Netflix" nonāks režisora Deivida Finčera (David Fincher) jaunā filma – neo-noir trileris "The Killer" ar aktieri Maiklu Fasbenderu (Michael Fassbender) galvenajā lomā. Divus mēnešus pirms filmas nonākšanas pie skatītājiem publicēts tās treileris, sniedzot ieskatu gaidāmās spriedzes filmas mistērijā.

Filmas scenārija pamatā ir franču autora Aleksa Nolēna (Alexis Nolent) grafisko romānu sērija par kādu vārdā nenosauktu slepkavu. To filmas vajadzībām adaptējis Endrjū Kevins Vokers (Andrew Kevin Walker), kurš iepriekš ar Finčeru sadarbojies adaptējot Čaka Palanjuka romānu "Fight Club" ("Cīņas klubs"), kas 90. gadu nogalē pārtapa kulta filmā ar tādu pašu nosaukumu.

Filma sižets tiks vēstīts no tā galvenā varoņa – slepkavas skatapunkta. Divas reizes "Oskara" balvai nominētajam aktierim Fasbenderam šī būs atgriešanās uz ekrāna pēc ilgāka pārtraukuma. 2017. gadā viņš paziņoja, ka pārtrauc filmēties, lai nodotos otrai savai kaislībai – autosportam.

Jaunajā filmā būs redzami arī aktieri Čārlzs Pārnels ( Charles Parnell), Tilda Svintone, Ārliss Hovards (Arliss Howard) un citi.

"The Killer" kinoteātros pirmizrādi piedzīvos 28. oktobrī, bet no 10. novembra būs skatāma "Netflix".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!