19. martā klubs "Depo" rīko savas 2. dzimšanas dienas lielo ballīti jeb "Flowers Party", kurā piekrituši piedalīties visi šobrīd labākie Latvijas house un techno dīdžeji, "Delfi" apstāstīja "Depo" direktors Guntis Vanags.
Ballītē klubā "Depo" uzstāsies tādi dīdžeju, kā Ag un Raitis, Bogdan Taran, Vital, Crumar, Rudd, Cute, deep- z, Rxd, "NGC – 5128", Nikotīns, Pooka + Brannslokker, uzsver Vanags.

Kā īpašais viesis šajā naktī spēlēs dj Hypno, kurš ir Anglijā dzimis dj. Dj Hypno dīdžeja karjeru uzsācis 1996. gadā, spēlējis daudzos vadošos Lielbritānijas klubos kopā ar daudzām house leģendām, ilgstoši spēlējis arī Francijas klubos, apgalvo Vanags.

Šobrīd jau ilgāku laiku nodarbojas ar jaunu teritoriju apgūšanu, kā dēļ kopš 2002. gada vairāk mitinās Polijā, kur tiek uzskatīts par vienu no šīs valsts top dīdžejiem un vienu no lielākajiem pārtiju speciālistiem. Šajā naktī "Depo" apmeklētājiem viņš sola tribal house setu, norāda Vanags.

Kā jau norādīts ballītes nosaukumā - "Flowers Party", tās noskaņai nenoliedzami jābūt draiskai, jautrai, kā jau dzimšanas dienas ballītei, kā dēļ DEPO lūdz viesiem ierasties puķainās drēbēs un ar ziediem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!