Foto: LETA

Otrdien Latvijā pa laikam līs un snigs slapjš sniegs, daudzviet no rīta gaidāma atkala, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī laiks būs mākoņains, daudzviet gaidāms sniegs, kas nakts gaitā pāries slapjā sniegā un lietū. Vietām iespējams arī sasalstošs lietus – atkala, tādēļ ceļi būs slideni.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu, dienvidu vējš, piekrastē brāzmās sasniedzot 15-17 m/s, taču nakts otrajā pusē brāzmas īslaicīgi pierims, vējš pakāpeniski iegriezīsies no dienvidrietumiem, rietumiem un no jauna jūras piekrastē brāzmās pastiprināsies līdz 15-19 m/s.

Otrdien debesis lielākoties klās mākoņi, palaikam līs un snigs slapjš sniegs, austrumos gaidāms arī sniegs un iespējams sasalstošs lietus – atkala. Ceļi būs slideni.

Pūtīs mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, jūras piekrastē brāzmās pastiprinoties līdz 15-18 metriem/sekundē, bet gaiss iesils līdz 0...+5 grādiem.

Rīgā dienā mākoņi lielākoties aizklās sauli, taču būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +2...+3 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!