Sestdien, 14. janvārī, Latvijas iedzīvotājiem priekšā vēl viens atbildīgs uzdevums – kopā ar Eirovīzijas nacionālās atlases Eirodziesma 2012 žūriju izvēlēties nākamos piecus fināla dalībniekus, kuri februārī Ventspilī cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā Azerbaidžānā.

Otrajā pusfinālā par iekļūšanu lielajā finālā sacentīsies: Miks Dukurs & NBC ar dziesmu Sweet For Me, Valters Gleške & Lība Ēce ar dziesmu Better World, grupa The 4 ar kompozīciju Get it Started, dziedātāja Anmary ar dziesmu Beautiful Song, Paul Swan ar Wanna Be With Youth un Roberts Pētersons ar kompozīciju She's a Queen.

Tāpat sestdien par tiesībām doties uz Ventspili cīnīsies jau pirmajā pusfinālā redzētā un finālā jau iekļuvusī Samanta Tīna ar dziesmu For Father, Elizabete Zagorska ar You Are a Star, grupa Mad Show Boys ar kompozīciju Music Thief, kā arī vieni no Eirovīzijas nacionālās atlases regulārajiem dalībniekiem - grupa Triānas parks ar dziesmu Stars Are My Family.

Mango jau rakstīja, ka sestdien, 7. janvārī, Latvijas Televīzijas tiešraidē tika noskaidroti pirmie pieci Eirodziesmas 2012 finālisti - 18. februārī uz Venstpili dosies Paula Dukure, Samanta Tīna un Dāvids Kalandija, grupa PeR, Andris Ābelīte un Rūda Dūduma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!