Foto: Shutterstock

Pirms piedalīšanās PBS raidījumā "Finding Your Roots" ("Atrast tavas saknes") leģendārais aktieris Maikls Duglass pat nenojauta, cik pārsteigts galu galā būs. Raidījuma vadītājs viņam pavēstīja, ka DNS testā noskaidrojies – Duglass ir rados ar vienu no viņa "Marvel Cinematic Universe" līdzzvaigznēm, proti, tikpat slaveno aktrisi Skārletu Johansoni.

"Tava DNS māsīca ir aktrise Skārleta Johansone," raidījuma vadītājs sacīja 79 gadus vecajam aktierim, piebilstot, ka Maiklam un Skārletai ir kopīgi identiski DNS posmi četrās dažādās hromosomās.

"Vai jūs jokojat?" šovā acīmredzami satraukti un pārsteigti jautāja Duglass. "Ak, tas ir pārsteidzoši! Viss ir kārtībā. Tas ir forši. Tas ir tik forši!"

Pēc šīs atklāsmes Maikls vien spēja piebilst, ka tādā gadījumā ar nepacietību gaida atkalsatikšanos ar Johansoni, lai viņai paziņotu šos jaunumus.

Jāatzīmē, ka Skārleta un Maikls kopā parādījās "MCU" filmā "Atriebēji: Noslēgums" ("Avengers: Endgame") 2019. gadā.

Patiesībā Maiklam Duglasam ir daudz slavenu radinieku – viņš ir leģendārā aktiera Kērka Duglasa un filmas "The Indian Fighter" zvaigznes Diānas Duglasas dēls. Maikla brālis Džoels producējis daudzas aktiera filmas, tostarp "Dēkas ar akmeni" (Romancing the Stone). Savukārt viņa pusbrālis Ēriks bija standup komiķis. Bet kopš 2000. gada Maikls ir precējies ar velsiešu aktrisi, "Oskara" balvu ieguvēju Ketrīnu Zetu-Džounsu.

Lai gan Duglass kopš septiņdesmitajiem gadiem ir guvis panākumus Holivudā kā aktieris un producents, viņš ir atklājis, ka nevēlas, lai viņa bērni sekotu viņa pēdām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!