Foto: @letrileylive/Instagram

Railijas Reidas laulātais draugs Pāvels Petkuns, kurš ir dzimis Daugavpilī, atvedis savu mīļoto uz Latviju, un viņa ir tik ļoti sajūsmināta par mūsu zemi, ka savos "Instagram" storijos pat izsaka vēlmi šeit kādreiz dabūt vasarnīcu.

Jau iepriekš "Delfi" rakstīja, ka Railija viesojas Latvijā un izbauda skaisto dabu. Viņa bija priecīga par skaisto saulrietu Jūrmalā. Taču nu viņa devusies uz laulātā drauga dzimto pusi. Railija raksta, ka Pāvels viņu aizvedis uz smilšu kāpām, pa kurām lēkājot, uzaudzis. "Ir tik sirreāli būt vietā, kur viņš lēkāja pirms 15 gadiem. Ir īpaši radīt jaunas atmiņas kopā vietās, kuras tik tuvas viņa sirdij. Bez šīm kāpām, kas to lai zina, vai viņš varētu veikt visus trikus, ko var šobrīd."

Foto: @letrileylive/Instagram

Viņa arī esot iemīlējusies šajā valstī, jo te ir tik daudz skaistuma un vēstures. Reida nevar sagaidīt, kad šeit atkal atgriezīsies, un cer, ka vienu dienu viņai šeit būs arī vasaras māja. Viņa arī pateicas Pāvela vecākiem par kopā pavadīto laiku.

Foto: @letrileylive/Instagram

"Delfi" jau vēstīja, ka pieaugušo industrijas zvaigznes laulātais ir Daugavpilī dzimušais parkūrists Pāvels Petkuns.

1992. gadā Daugavpilī dzimušais Petkuns ir urbānā parkūra (parkour) zvaigzne, kurš jau sen savu karjeru veido ASV, savukārt viņa mīļotā ir godalgota pieaugušo filmu zvaigzne. Reida filmējusies vismaz 800 pornofilmās, kā arī aktīvi rosās platformā "Only Fans". Pāris dzīvo Kalifornijā, ASV.

Pērn novembrī, viesojoties populārajā izklaides podkāstā "Just Trish", viņa minējusi, ka šovasar plāno apciemot Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!