Foto: Vida Press

Repera Eminema meita Heilija Džeida atklājusi gaidāmā bērna dzimumu, raksta ārvalstu mediji.

Džeida kopā ar vīru Evanu Makklintoku viņas podkāsta "Just a Little Shady" epizodē piektdienas vakarā pārplēsa balonu, kas bija piepildīts ar zilu konfeti, tādējādi skatītājiem atklājot, ka gaidāms zēns.

Džeida uzsvērusi, ka Makklintoks par šīm ziņām bijis sajūsmā. "Evans teica, ka mazais dosies kopā ar viņu medībās un spēlēt golfu. Savukārt es teicu, ka viņi vismaz ar mani kopā apmeklēs lielveikalu "Target"."

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā par savu nokļūšanu vectēva statusā Eminems paziņojis ar dziesmas "Temporary" videoklipu.

Videoklips sastāv no dažādiem īsiem klipiem, kuros redzama Heilija bērnībā, kāzu dienā un arī pasniedzot Eminemam zilu kreklu, uz kura rakstīts "Grandpa" jeb vectēvs. Video redzams arī kā Heilija slavenajam reperim pasniedz ultrasonogrāfijas attēlus. Eminems ir manāmā šokā par notikušo.

CNN vēsta, ka īsi pēc videoklipa publicēšanas Heilija savā "Instagram" kontā publicējusi vairākus attēlus, kuros kopā ar vīru Evanu Makklintoku veras sonogrāfijas uzņēmumos. Pie attēliem rakstīts "mom&dad est. 2025" vēstot, ka abi par vecākiem kļūs 2025. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!