Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Desmitkārtējais "Grammy" balvas laureāts, mūziķis Džastins Timberleiks noslēdzis ārpustdiesas vienošanos, lai ASV tiktu izbeigta pret viņu sāktā lieta par braukšanu dzērumā, piektdien vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Popzvaigzne, kam sākotnēji tika izvirzīta apsūdzība par braukšanu dzērumā, stājās tiesas priekšā ASV Ņujorkas štatā, kur atzina savu vainu mazāk nopietnā satiksmes pārkāpumā – braukšanā reibuma stāvoklī, kas nav krimināli sodāma.

Timberleikam nāksies samaksāt 500 ASV dolāru naudas sodu, piemaksāt vēl 260 ASV dolārus, kā arī strādāt 25 stundas sabiedrisko darbu.

"Pat ja esat iedzēris vienu dzērienu, nesēdieties pie automašīnas stūres," uzsvēris Timberleiks. "Šī ir kļūda, ko esmu pieļāvis, bet es ceru, ka ikviens, kurš šobrīd skatās un klausās, var no tā mācīties. Es zinu, es noteikti esmu," viņš teicis.

Timberleiks tika arestēts 18. jūnijā, kad Hemptonā, slavenību iecienītajā galamērķī, uzbraucis apstāšanās zīmei, iebraucis pretējā joslā, smirdējis pēc alkohola un atteicies veikt alkometra pārbaudi. Apsūdzībā tika norādīts, ka pēc Timberleika aizturēšanas policisti fiksējuši viņa izelpā "spēcīgu alkoholiskā dzēriena smaku", raksta BBC.

Piektdien Timberleika advokāts sacīja, ka viņa klients vakarā pirms aizturēšanas bija iemalkojis vienu dzērienu.

"Pirms dažām nedēļām es uzrunāju jūs visus un teicu, ka mans klients nav sēdies pie stūres dzērumā – pēc ilgām diskusijām un rūpīgas izskatīšanas šodien apgabala advokāta birojs nolēma nevirzīt šo apsūdzību," BBC citē Timberleika aizstāvja sacīto.

Timberleiks pirmo reizi tiesas priekšā stājās pirms mēneša un noliedza, ka būtu baucis dzērumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!