Foto: Vida Press

Deviņdesmito gadu ikoniskā supermodele Naomi Kempbela arvien vairāk laika pavada kopā ar Saūda Arābijas multimiljonāru Mohammedu Al Turki, raksta britu tabloīdi. Viņi ir pazīstami jau sen, taču pēdējo mēnešu laikā Kempbelas pirkstā manīts gredzens ar iespaidīga izmēra dimantu, vēsta "Mail Online".

53 gadus vecā skaistule šobrīd jūtoties "laimīgāka nekā jelkad". Ar multimiljonāru Al Turki viņa draudzējas jau vairākus gadus, viņš modeli bieži pavadījis uz dažādiem elites pasākumiem. Mohammeds Al Turki ir filmu producents un par Kempbelu 16 gadus jaunāks.

Februāra sākumā abi kopā apmeklēja BAFTA ceremoniju. Pāris pozēja uz sarkanā paklāja, bet ballītē pēc tam abi visu nakti turējās kopā, ziņo "The Sun". Pirmo reizi par viņu attiecībām sāka mēļot jau 2021. gadā, kad bagātnieks savā "Instagram" kontā publiskoja attēlu ar Kempbelu. Pēc mēneša viņi kopā ieradās kādā pasākumā, turklāt – sadevušies rokās.

Modele un producents kopā pabija arī Kannu kinofestivālā pērn, Parīzes modes nedēļā, kā arī vairākās slavenību rīkotās ballītēs. Tabloīdi raksta, ka tagad abi kļuvuši vēl tuvāki, starp abiem sprakšķ dzirkstelītes. Pāris pēdējā laikā kopā atpūtušies Tuvajos Austrumos.

Zinātāji runā, ka Kempbelu un Al Turki saista mīlestība pret modi un mākslu, turklāt abiem ir kopīgi draugi. Ne viens, ne otrs pagaidām nav komentējuši savu attiecību statusu, taču milzīgais dimants modeles zeltnesī varot norādīt, ka šīs attiecības kļuvušas ciešākas.

Naomi Kempbela nekad nav bijusi oficiāli precējusies, taču saderinājusies vairākkārt. Tālajā 1993. gadā viņa bija saderinājusies ar "U2" ģitāristu Adamu Kleitonu, bet 2002. gadā – ar itāļu miljardieri Flavio Briatori. Pēc tam skaistule mainīja partnerus, taču tos visus vienoja viena pazīme – viņi bija turīgi vīrieši; attiecības ar krievu oligarhu Vladimiru Doroņinu beidzās ar skandāliem par naudu.

Kempbela audzina divus bērnus, kuru nākšana pasaulē joprojām ir noslēpumā tīta. Pirmais mazulis pie viņas atnāca 50 gadu vecumā, otrais – 53. Visticamāk, bērnus modelei dāvājušas surogātmātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!