Foto: Privātais arhīvs

Aktrise Dreja De Mateo samaksājusi savu hipotekāro kredītu ar naudu, kas nopelnīta, veidojot saturu "OnlyFans", vēsta "New York Post". Seriāla "Soprano ģimene" zvaigzne ir pateicīga platformai par dzīvības glābšanu un iespēju nomaksāt parādu.

Aktrise atzinusi, ka pirms pievienošanās "OnlyFans", viņas kontā bijuši vien 10 dolāri, raksta "DailyMail". Pievienošanās populārajai video satura abonēšanas vietnei De Mateo glābusi no mājas zaudēšanas.

52 gadus vecajai aktrisei atrast darbu Holivudā bijis sarežģīti, jo viņa atteicās no Covid-19 vakcīnas. Tas sagādājis grūtības arī ar materiālo nodrošinājumu, un šī platforma esot bijusi viņas pēdējais salmiņš.

De Mateo stāsta, ka viņas māju vēlējās atsavināt un tā arī applūdusi, tāpēc aktrise centās to ātri pārdot, pirms tā tiek atņemta. Viņas dzīvi tolaik pavadījušas vienas vienīgas likstas – Mateo zaudējusi arī savu māti.

Aktrisei pieticis "OnlyFans" pabūt vien piecas minūtes, un viņa jau spēja atmaksāt nekustamo īpašumu kredītu, kura dēļ viņa nevarēja pārdot māju. De Mateo stāsta: "Jebkurš, kurš vēlas mani nosodīt un nomelnot, dariet to. Es tikai ceru, ka jūs neattapsieties situācijā, kādā biju es, rūpējoties par diviem bērniem."

Sākumā gan aktrise negribīgi pievienojās par pornogrāfijas portālu daudzkārt uzskatītajai platformai, taču pašas pieredze pilnībā izmainījusi viņas uzskatus par "OnlyFans". Mateo stāsta: "Sākotnēji saņēmu daudz nepatikas par to, taču es kļuvu populāra ļoti strauji, un cilvēki kļuva gluži vai traki."

Sākotnējais nolūks pievienoties "OnlyFans" bija, lai veidotu pretrunīgi vērtētu podkāstu. Taču jau pašā sākumā tur bija nepieciešams ievietot kādu satura vienību, ko Mateo arī izpildīja.

"Es domāju – labi, visi "Instagram" ir apakšveļā un seksīgi, bet es to nedarīju. Taču sapratu, ka es to varu darīt, un man par to var maksāt... Nezinu, kāpēc par to neiedomājos agrāk," viņa skaidrojusi "Fox Digital".

De Mateo, stāstot par savām finansēm, atklāja – leģendārā seriāla "Soprano ģimene" pirmssākumos viņa par katru sēriju saņēmusi 500 dolāru. Taču šī nauda, kā ienāca, tikpat ātri arī tika iztērēta, un iekrājumi neveidojās.

Dreja De Mateo ir amerikāņu aktrise, kura vislabāk pazīstama no seriāla "Soprano ģimene", kur viņa atveidoja Adrianu La Servu. Par šo lomu viņa arī ieguva "Emmy" balvu kā labākā otrā plāna aktrise. Seriāls "Soprano ģimene" tika rādīts no 1999. gada līdz 2007. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!