Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Kristena Stjuarte savas jaunākās filmas "Love Lies Bleeding" pirmizrādē dalījās ar savu alternatīvo karjeras izvēli, ja nebūtu aktrise.

Intervijā žurnālam "People" "Krēslas" sāgas aktrise atklāja, ka, ja viņa nebūtu pievērsusies aktiermākslai, viņa, visticamāk, strādātu viesmīlības nozarē, proti, sabiedriskajā ēdināšanā, kas nodrošina ēdienu un dzērienus dažādos banketos un saviesīgos pasākumos, piebilstot, ka viņa gatavo ik dienu: "Cilvēki, kas negatavo, saka: "Ak, es gatavoju tikai to vienu..." Tajos brīžos es saku: "Nosauc to un es to tev pagatavošu!" Man nav viena mīļākā ēdiena. Es protu pagatavot jebko."

Stjuartes komentāri par mīlestību pret ēdienu gatavošanu izskanēja pēc tam, kad filmas pirmizrādes laikā aktrise Ketija M. O'Braiena uzslavēja viņas pavārmākslu, atklājot, ka Stjuarte gatavojusi ēdienu pat saviem kolēģiem – filmas aktieriem un arīdzan filmēšanas komandai: "Viņa gatavoja un daudz ko cepa, bet es neko no tā neēdu. Biju, bez šaubām, par to ļoti sarūgtināta," sacīja O'Braiena, piebilstot, "jo es ievēroju diētu."

Gaidāmajā romantiskajā trillerī Stjuarte atveido Lū, savukārt O'Braiena atveido Džekiju. "Love Lies Bleeding" būs romantisks trilleris, kas stāstīs par kādas sporta zāles darbinieces attiecībām ar profesionālu bodibilderi, iepinot visā iekšā arī kriminālintrigu.

Uz pirmizrādi, kas notika Beverlihilsas teātrī "Fine Arts Theater", Stjuarte bija tērpusies "Chanel" bodijā, tēlu viņa papildināja ar melnām, caurspīdīgām zeķubiksēm, melnu žaketi un melnām kurpēm.

Jau ziņojām, ka februāra beigās ASV aktrise Kristena Stjuarte manīta Latvijā, Ikšķilē, kur viņa apmeklējusi restorānu "Brandīns". Aktrise ieradusies Latvijā, lai izraudzītos vietas, kur uzņemt filmu "Chronology". Vairāk par to izlasīsi šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!