Foto: Publicitātes foto

14. martā pie "Go3" televīzijas skatītājiem nonāks romantikas un pārsteigumiem bagāts realitātes šovs "Amors", kas pulcēs gan sabiedrībā atpazīstamas personības, gan arī citus seksīgus un mīlestības alkstošus cilvēkus, kurus vieno vēlme iepazīties un, iespējams, atrast mīlestību.

"Amors" pārsteigs ar negaidītiem pavērsieniem, dažādiem uzdevumiem un kaislībām, kas gan satuvinās, gan izjauks dalībnieku attiecības un ikdienas dzīvi. Visa šova laikā dalībniekiem palīdzēs Amors, kurš liks iepazīt gan vienam otru, gan arī pašiem sevi.

Šova dalībnieki dosies uz viesu namu Lietuvā, kur ļausies mīlestības spēles kaislībām. Piedzīvojuma noslēgumā viens pāris laimēs iespēju doties medusmēneša cienīgā ceļojumā uz kādu no Eiropas skaistākajām pilsētām. Mīlestības meklējumus uzsāks pieci brašuļi un trīs daiļavas, taču arī dalībnieku sastāva ziņā negaidītu pavērsienu netrūks un ieradīsies arī jauni dalībnieki, lai sarežģītu, vai arī – tieši pretēji – atvieglotu "Amora" rotaļīgo ikdienu.

Piedzīvojumā piedalīsies gan vairākas Latvijā atpazīstamas personības, gan arī cilvēki, kas bija gatavi mest kautrību pie malas un ļauties avantūrai.

Liene

Liene komentārus neprasa – spilgta, pašpārliecināta un drosmīga personība, kura ir tieša un nekautrējas paust savu viedokli. Daudziem jau pazīstama kā TV realitātes šovu zvaigzne, radio balss, modele un influencere. Aiz viņas krāšņās ārienes slēpjas mīlīga un romantiska būtne, kura gatava savu sievišķību realizēt jaunās attiecībās. Lienei patīk gudri un motivēti vīrieši, kam ir laba gaume un ar sportu ir uz "Tu". Ja vīrietis ir kā Džeimss Bonds, tad vecumam nav nozīmes.

Foto: Publicitātes foto

Madlēna

Madlēna sevi raksturo kā "cilvēks orķestris" – skrūvē pati savu mašīnu, var nosēsties špagatā un spēs paveikt jebkuru uzdoto darbu. Daļa no Latvijas izlases karsēju sportā, iemēģinājusi roku arī TV un kino, piemēram, atveidojot vienu no galvenajām lomām jauniešu seriālā "Viss Norm" un "Jaunais Norm". Brīvdienas parasti pavada mazā draugu lokā vai vienatnē, skatoties F1 sacīkstes vai filmas. Šovā piedalās, jo ilgāku laiku jau ir bez otras pusītes un dzīvē pietrūkstot mīlestības. Varbūt tieši Amors palīdzēs to atrast vai vismaz norādīs pareizo virzienu, kurā skatīties.

Foto: Publicitātes foto

Kristaps

Sportisks, dzīvespriecīgs un pozitīvs vīrietis, kuram patīk izbaudīt dzīvi un mesties piedzīvojumos. Kristaps ir panākumiem bagāts kikbokseris, tāpēc viņa ikdiena aizrit treniņos un fiziskās aktivitātēs – kā saka, visa atslēga ir disciplīna. Tomēr tajā visā kaut kā pietrūkst – mīlestības! Un, iespējams, tieši Amors varēs palīdzēt to atrast.

Foto: Publicitātes foto

Juris

Sportisks, azartisks bokseris no Liepājas, kuram patīk pieņemt dzīvē jaunus izaicinājumus. Juris ir ļoti sirsnīgs, draudzīgs un izpalīdzīgs puisis ar plaši atvērtu sirdi. Patīk mājas ballītes ar tuvākajiem draugiem. Piedaloties šovā, gatavs satikt savu "otru pusīti", ar ko veidot stabilas attiecības un audzināt bērnus. Ļoti būtiski, lai partnerei ir laba humora izjūta. Juris iepriekš piedalījās šovā "Randiņš ar Kubasovu".

Foto: Publicitātes foto

Diāna

Jauna, pašpārliecināta un neatlaidīga meitene. Patīk uzmanība un satura veidošana sociālajiem medijiem. Tiecas pēc savas sapņu dzīves un meklē cilvēku, kurš vēlas to pašu. Priekšroku dod aktīviem, mērķtiecīgiem, dāsniem un saprotošiem puišiem. Cilvēks, kurš prot cienīt apkārtējos un ir gatavs ieguldīties savstarpējās attiecībās. Tāds, kurš nebaidās uzņemties atbildību un ir gatavs vest aiz sevis. Ārejā izskatā piesaista sportisks ķermenis, garš augums un tetovējumi.

Foto: Publicitātes foto

Harijs

Harijs ir enerģisks, jautrs, smaidīgs, taču arī gana nopietns. Patīk sportot, pavadīt laiku ar draugiem, kā arī pievērsties savam hobijam – dīdžeja darbam, ar ko nodarbojas dzimtajā pilsētā Ventspilī. Harijam patīk rudmates vai blondīnes, bet personība stāv pāri visam. Ja nevar ar meiteni runāt par visu, tad nav par ko runāt vispār. Enerģiskas, optimistiskas meitenes vienmēr patiks vairāk par citām.

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš D.

Mārtiņš sevi raksturo kā foršu, jautru un māksliniecisku čali, kuram patīk piedzīvojumi un piemīt spēja paskatīties uz lietām no citas puses. Meitenēs patīk daudzveidība un uzdrošināšanās spējas, jo tieši tāds ir pats Mārtiņš. Augsti novērtē līdzjūtību un patīk arī radošas, mākslinieciskas meitenes. Vēl Mārtiņam piemīt spēja neiespringt uz lietām jeb "pofigisms". Uzskata, ka tas varētu noderēt šajā šovā.

Foto: Publicitātes foto

Mārtiņš L.

Mārtiņš atbalsta veselīgu dzīvesveidu, interesējas par finansēm, ekonomiku, cilvēka dabu, politiku un filozofiju, jo tās ir lietas, kas tieši ietekmē dzīves kvalitāti ikdienā. Brīvo laiku, ja tādu atrod, izbauda kopā ar labu kompāniju, patīk aktīva atpūta pie dabas. Mārtiņš par piedalīšanos šovā saka: "Mīlestība, protams, ir reta, ļoti smalka un dārga parādība, bet nedzer šampanieti tas, kurš neriskē."

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!