Fоtо: Vida Press

Kādas naudas problēmas? Britnijas Spīrsas tuvinieki nesen pauda bažas, ka viņai, iespējams, ir finansiālas grūtības, tomēr tagad tiek apgalvots, ka ar naudas pelnīšanu viņai klājas vairāk nekā lieliski. Nu, piemēram, 2023. gadā vien viņa nopelnījusi 40 miljonus ASV dolāru.

"Šogad viņai izdevās nopelnīt 40 miljonus ASV dolāru," kāds avots atklāj jaunākajā "Us Weekly" numurā, norādot, ka viņas ienākumi palielinājās, pateicoties mākslinieces visvairāk pārdotajai biogrāfiskajai grāmatai "The Woman in Me", duetam "Hold Me Closer" ar Eltonu Džonu, viņas smaržām, kā arī honorāram no plašā mūzikas kataloga.

"Nav nekādu problēmu ar naudu," izdevumam precizēja šis avots, atspēkojot visus iepriekšējos apgalvojumus, ka vairāku "Grammy" balvu ieguvējai draud nopietns bankrots.

Lai gan šobrīd viņai ir gana daudz līdzekļu, ko tērēt visai bezatbildīgos tēriņos, Spīrsas tuvākie ir noraizējušies, ka popzvaigznes atkarība no iepirkšanās varētu viņu arī izputināt, jo 42 gadus vecā dziedātāja atzinusi, ka neplāno atgriezties mūzikas industrijā, arī tuvākajā laikā viņa nav plānoti jauni projekti.

Cita persona izdevumam pastāstīja, ka Britnija mēdz iegādāties daudz jaunu drēbju interneta veikalos, bet izvēlas apģērbu par pieņemamām cenām, proti, neiegādājas modes dizaineru radītos apģērbus. Tomēr avots piebilda, ka zvaigzne bieži lielas naudas summas tērē atvaļinājumiem – privātām lidmašīnām un piecu zvaigžņu luksusa kūrortiem, dažkārt atceļot ceļojumu pēdējā brīdī.

Jau ziņojām, ka 2021. gada septembrī tika izbeigta 13 gadus ilgusī viņas tēva aizbildniecība pār popmūzikas zvaigzni: "Kad beidzās aizbildniecība pār Britniju, bija izstrādāts plāns viņas ikdienas dzīvei. Bet neviens to neievēroja. Nauda ātri izplēn," apgalvoja informācijas avots.

Pagājušajā mēnesī ārzemju tabloīdos ziņots, ka dziedātājas draugi viņu nodēvējuši par "pilnīgi disfunkcionālu", apgalvojot, ka viņas psihiskā un finansiālā situācija ir sliktāka nekā tad, kad viņa bija šķietamajā "verdzībā". Informācijas sniedzēji apgalvoja, ka Britnija cieš no šokējošām un radikālām garastāvokļa svārstībām un arvien izolējas no citiem.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !