Foto: Kadrs no video

50 gadus vecā britu aktrise Keita Bekinseila nedēļas nogalē sociālajā tīklā "Instagram" publiskojusi aizkulišu kadrus no topošās filmas "Nozagtā meitene", taču viņas pielūdzējus īsais video diez ko nesajūsmināja, gluži pretēji – pār aktrisi nu veļas komentāru gūzma, faniem pārmetot, ka viņa izskatās pārmērīgi tieva. Bekinseila komentāriem arī atbild, raksta "New York Post".

Bekinseila bija spiesta sevi aizstāvēt pret "uzbrukumiem" gan no faniem, gan anonīmu profilu turētājiem, kas pārmet viņai nedabisku tievumu. "Labāk paēd," – šādi un tamlīdzīgi komentāri virknējas zem viņas video, kuru aktrise uzņēmusi savā treilerī filmēšanas laukumā.

Iepriekš Bekinseila vairāku nedēļu garumā publicēja kadrus no slimnīcas, taču nekad nepaskaidroja, kāpēc tur atrodas. Kā noskaidrojies tagad, viņai bijušas lielas problēmas ar barības vadu un zarnām, un tieši tas, visticamāk, veicinājis strauju svara zudumu. Viņa sešas nedēļas ārstējusies; veselības problēmu iemesls bijis milzīgs ilgstošs stress.

Atbildot uz nievām zem video, Bekinseila saka, ka pēdējais laiks viņai nav bijis viegls – janvārī apglabāts patēvs, kuru Keita ilgstoši aprūpējusi, kā arī viņas mammai ir problēmas ar veselību. Bet pagājušajā gadā viņa bijusi spiesta atvadīties no sava kaķa, ar ko kopā pavadīti 19 gadi un ko viņa sauc par savu dvēseles radinieku. Patēva nāve Bekinseilā uzjundījusi skumjas atmiņas no bērnības, proti, viņas bioloģiskais tēvs nomira no sirdslēkmes tad, kad mazajai Keitai bija pieci gadi, un tieši viņa kā bērns atradusi tēva līķi. Šo atmiņu un dramatisko notikumu kopums ievedis Bekinseilu tik lielā stresā, ka strauji krities viņas svars.

"Tas ir tas, ko esmu gatava jums atklāt. Man nav svarīgi, ko domājat par manu izskatu un kā man vajadzētu izskatīties. Es cenšos pārdzīvot lielus zaudējumus, no jauna aktivizējies posttraumatiskā stresa sindroms," viņa skaidroja kritiķiem. "Man ir vienalga, kāda ir jūsu gaume attiecība uz sievietēm," viņa piebilda.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!