Foto: Privātais arhīvs

Ikoniskā kāzu kleitu dizainere Vera Vanga atkal pārsteigusi savus "Instagram" sekotājus – Vanga, kurai jūnijā apritēs 75 gadi, pozējusi fotosesijā pie peldbaseina, un viņas izskats liek tikai noelsties, sak, kā ir iespējams izskatīties pēc jaunas meitenes tik cienījamā vecumā?

"Laiks paklanās jūsu priekšā," vēstīja kāds komentētājs. Viņš un daudzi citi pauž neviltotu pārsteigumu par Vangas bildēm. Ne viens vien domā, ka 74 gadus vecā modes dizainere ir uzlauzusi mūžīgās jaunības kodu. Vangas spēju nenovecot daudzi sauc par "Bendžamina Batona" noslēpumu, proti, kamēr citus gadu ritējums padara krunkainus, Vanga kļūst arvien jaunāka un jaunāka.

Par mūžīgo jaunību viņai vaicā visās intervijās. Īpaši tāpēc, ka viņa nebūt nav veselīga dzīvesveida patronese. Kādā intervijā 2023. gadā dizainere neslēpa, ka mēdz katru dienu pasūtīt "McDonald's" burgerus. Makdonalda diēta viņai ilgstot apmēram divas nedēļas un pēc tās tiek ēsts kaut kas cits.

Vangas ēdienkartē atrodami arī cukurotie virtuļi. "Ar krēmu pildīti un cukura pārklāti," Vanga aprakstīja savus iecienītos "Dunkin' Donats" gardumus. Pati māksliniece bieži vien savā "Instagram" profilā demonstrē konditorejas priekus.

Lai ar neveselīgu ēšanu nebūtu par maz, Vanga nesmādē arī alkoholu – jauneklīga izskata lielāko bubuli. Viņas iecienītākais alkohols ir degvīns.

Atbildot uz jautājumu, kāds tad ir viņas jaunības noslēpums, Vanga ir tieša: "Darbs, miegs, degvīna kokteilis un maz saules!"

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!