Foto: Vida Press

Jau iepriekš divi no četriem aktiera Breda Pita bērniem izrādījuši nepatiku pret tēvu. Piemēram, 19 gadus vecā Zahāra universitātē ir pazīstama bez uzvārda "Pita". Brālis Pakss tēvu nodēvējis par "sasodīti šausmīgu cilvēku," un tagad arī 15 gadus vecās Vivjenas uzvārds Amerikas teātra žurnālā ir pierakstīts kā Džolija, nevis kā pārējiem – Džolija-Pita.

Meitene teātra žurnālā "Playbill", kā mūzikla "The Outsiders" producente, ir pieminēta kopā ar Oskara balvas saņēmēju, māti Andželīnu. Tieši tur tabloīdi ir pamanījuši zināmās izmaiņas. Tiesa, vēl nav zināms, vai uzvārda maiņa ir pastāvīga, juridiska vai profesionāla izvēle.

Vivjenas 19 gadus vecā māsa Zahāra savā universitātes biedrībā arī ir zināma bez adoptētāja tēva uzvārda, tikai kā Zahara Mārlija Džolija. Informācija par saspīlētajām attiecībām ar Bredu Pitu un viņa bērniem virmo jau gadiem. Pēc 12 gadiem kopā un diviem gadiem laulībā, 2016. gadā Džolija iesniedza šķiršanās pieprasījumu un apsūdzību vardarbībā.

Laikraksta "The New York Times" iegūtajos tiesas iesniegumos par incidentu privātajā lidmašīnā apgalvots, ka Pits "žņaudzis vienu no bērniem un citam iesitis pa seju," kā arī "Džoliju saķēris aiz galvas un kratījis". Turpat minēts, ka "uzlējis Džolijai virsū alu un arī bērnus nolējis ar alu un vīnu". Pits visu noliedza, un pēc veiktās izmeklēšanas tiesa viņu tā arī nav apsūdzējusi.

Foto: Publicitātes foto

2023. gada novembrī Džolijas un Pita 20 gadus vecais dēls Pakss savā privātajā "Instagram" kontā, Tēva dienas "apsveikumā", Pitu nodēvēja par "sasodīti šausmīgu cilvēku". Bet trīs gadus pirms tam, līdzās bildei, kurā Pits saņem Oskaru par otrā plāna aktiera lomu Kventina Tarantīno filmā "Reiz... Holivudā", komentēja: "Tu atkal un atkal pierādi, ka esi briesmīgs un nicināms cilvēks. Tev nav nekādas empātijas pret saviem četriem jaunākajiem bērniem, kuri tavā klātbūtnē dreb no bailēm."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!