Foto: Aksels Roberts Zirnis

Maija mēneša pēdējā nedēļā, kā raksta žurnāls "Privātā Dzīve", aktrise Agnese Zeltiņa pastaigājās un apmeklēja restorānus šarmanta itāļa kompānijā. Viņš bija arī īpašais viesis "Slow Beachwear" peldkostīmu kolekcijas prezentācijā, kurā Agnese bija viena no modelēm.

Modes skatē, kas norisinājās 30. maijā "Grand Hotel Kempinski Riga" telpās, aktrisei pastiprinātu uzmanību pievērsa kāds kungs, un cilvēki esot sačukstējušies, ka viņš ir Zeltiņas jaunais draugs. Kā izdevumam paskaidrojusi aktrise un uzņēmēja, abi esot pazīstami jau ilgāku laiku, un viņš ir Demetrio Kasili – mākslinieks, režisors no Itālijas. Viņi kopā apmeklējuši Itālijas neatkarības dienas svinības Dzelzceļa muzejā, restorānā "Key of Riga" baudījuši kāpostu zupu un kopā izstaigājuši Vecrīgu. Uz jautājumu, vai abu starpā ir uzplaukušas arī romantiskas jūtas, Zeltiņa teic: "Vai viņam ir jūtas, to es nezinu. Man režisors ir par vecu. Mēs esam tikai draugi." Kā nekā, ja ar vīru Aleksu Dubasu bija vienaudži, tad ar režisoru Miku Ozoliņu šķīra 13 gadu, bet ar Rūdolfu Brēmani – 12 gadu starpība.

Zeltiņas mērķis esot modeļu aģentūras "40plus Smart Models Agency" izveide kā pretinde eidžisma aizspriedumiem. Un pati kā tās zīmogs, lepojas ar atbrīvošanos no liekajiem kilogramiem: "Esmu atbrīvojusies no septiņiem kilogramiem. Vēl ir, kur tiekties! Nesen biju Jūrmalā, izlaidu matus, apēdu šašliku un frī kartupeļus, un divi kilogrami klāt...Tā nedrīkst!"

Vairāk lasi "Privātā dzīve" 4. jūnija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!