Fоtо: AP/Scanpix/LETA; Laurenpisciotta/Instagram

Kanje Vesta bijusī asistente iesūdzējusi viņu tiesā par seksuālu uzmākšanos un nelikumīgu atlaišanu, liecina tiesas dokumenti. Tajos atklājies, ka līdztekus rupjajām ziņām, ko viņš sūtījis, viņš esot dalījies arī ar atklātām detaļām par seksuāliem aktiem, ko viņš vēlējies piedzīvot, kā arī ar fotogrāfijām un videomateriāliem, kuros Vests redzams nodarbojamies ar dzimumaktu ar citām sievietēm.

Izdevums "Us Weekly" apstiprina, ka Lorēna Pisciota prasību tiesā iesniegusi pirmdien, 3. jūnijā. Iesniegumā viņa iesūdzēja 46 gadus veco Vestu par līguma laušanu, seksuālu uzmākšanos, nelikumīgu darba attiecību pārtraukšanu un naidīgu darba vidi.

Iesniegumā sieviete atklāj, ka viņa sākusi strādāt pie repera 2021. gada jūlijā (tur strādājusi līdz 2022. gada oktobrim), kad viņš gatavojās laist klajā savu "Yeezy" modes līniju. Par darbu skaistulei tika piedāvāts viens miljons ASV dolāru, ar nosacījumu – viņai jābūt pieejamai 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā. Un viņa tam esot piekritusi, ziņo "Page Six".

Lorēna bijusi arī "OnlyFans" modele, kura publicējusi daudz bikini un apakšveļas attēlus, gūstot lielus panākumus – nopelnījusi vienu miljonu ASV dolāru gadā. Līdz Vests lūdza viņai 2022. gadā izdzēst kontu. Pretī Vests esot solījis paaugstināt modeles algu līdz diviem miljoniem ASV dolāru gadā, lai kompensētu zaudētos ienākumus. Tomēr tā arī viņš nekad nav algu paaugstinājis.

Vulgāra rakstura īsziņas un videomateriāli

Neilgi pēc tam, Vests esot sācis Lorēnai sūtīt arī vulgāra rakstura īsziņas. Līdztekus rupjajām ziņām viņš esot dalījies ar atklātām detaļām par seksuāliem aktiem, ko viņš vēlējies piedzīvot, kā arī ar fotogrāfijām un videomateriāliem, kuros Vests redzams nodarbojamies ar dzimumaktu ar citām sievietēm.

Pisciota no Vesta esot saņēmusi arī pašreizējo un bijušo "Yeezy" darbinieku – gan vīriešu, gan sieviešu – intīmās fotogrāfijas.

Prasībā Pisciota detalizēti aprakstīja vairākus citus incidentus ar dziedātāju, tostarp viņš esot masturbējis, kamēr viņi sarunājās pa telefonu, jautājot par viņas draugu dzimumlocekļa izmēriem un pat esot piespiedis viņai novilkt jaku, kamēr viņa atradušies birojā, jo viņš teicis, ka tā pārāk daudz nosedzot viņas skaistumus.

Vests arī apgalvoja, ka viņš sadusmojies pēc tam, kad viņa noraidījusi jebkādus piedāvājumus "tikties vai nodarboties ar seksu" ar viņu. 2022. gada septembrī Pisciota tika paaugstināta par Vesta uzņēmumu personāla vadītāju, un viņai tika piedāvāta četru miljonu ASV dolāru liela alga. Tomēr jau mēnesi vēlāk viņš Pisciotu atlaida. Viņai gan tika piedāvāta trīs miljonu dolāru liela atlaišanas kompensācija, ko viņa tā arī nekad nav saņēmusi.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !