Foto: Publicitātes foto

Ietekmīgāko pašmāju satura veidotāju apbalvošanas ceremonijā uzmanības centrā bijis Skaistumkopšanas nominācijas uzvarētājs, dragkvīns Amuna Davis. Influenceris, īstajā vārdā Dāvis Ķimene, neslēpj, ka daļu no aizvadītā gada ir pavadījis, atveseļojoties no pārciestajām skaistumkopšanas operācijām.

Kā noskaidrojis izdevums "Kas Jauns", influenceris pērn devies uz Turciju, kur janvārī un novembrī ir veicis divas operācijas. "Var teikt, ka šo balvu esmu nopelnījis ar savu jauno dupsi," viņš smej un nekautrējas savos soctīklu kontos demonstrēt skarbo atveseļošanās gaitu. Viņš atbrīvojies no dubultzoda, veikta liposakcija (jeb tauku atsūkšana) vēderam un ķermeņa augšdaļai, un tie pārvietoti uz dibena un gurniem. Skaistums jeb apjomīgais dibens ir prasījis no viņa tūsku, zilumus un prātam neaptveramas sāpes.

Viņš trīs mēnešus nav drīkstējis nedz sēdēt, nedz gulēt uz muguras vai sāniem, pat jānokārtojas esot bijis stāvus. Amuna Davis "Kas Jauns" saka, ka šķitis, – apsēžoties uzsprāgs viss ķermenis, bet rezultāts ir bijis tā vērts: "Uzskatu, ka esmu beidzot piepildījis sapni par savu ideālo augumu!" Un, ja kādam šīs pārvērtības iedveš šausmas, viņš nepārdzīvo, jo katram esot savs individuālais skaistuma etalons.

Vairāk lasi "Kas Jauns" 4. jūnija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!