Fоtо: Publicitātes foto

Pēc tam, kad 3. jūnijā interneta kaktos un pakšos tika publicēti paparaci fotogrāfu uzņemti attēli ar Lady Gagu savas māsas Natālijas kāzās Meinā, komentētājiem bija ko apspriest. Mūziķe esot redzami pieņēmusies svarā, un izteikti minējumi, ka iemesls varētu būt grūtniecība. Apgalvojumu noliedzot, Lady Gaga aicina pievērsties citām dzīvē svarīgākām lietām.

Mūziķi ir metusies aizstāvēt viņas grima māksliniece Sāra Tanno soctīklā "X": "Godīgi sakot, ir skumji, ka Lady Gaga ir jāatbild uz cilvēku komentāriem par viņas ķermeni. Nevajadzētu pieļaut, ka cilvēki kritizē citu augumu. Fani gadiem ilgi izsaka minējumus, ka viņa ir stāvoklī, vienkārši tāpēc, ka noteiktos apģērbos viņa izskatās citādāk. Kāpēc izplatīt baumas par kādu, kas jums rūp vai kas jums patīk? Tas negatīvi ietekmē cilvēku garīgo veselību! Nevajadzētu kaunināt citus par viņu augumu vai pieņemt, ka viņi ir stāvoklī! Un pat ja Lady Gaga tiešām būtu stāvoklī, tā nav jūsu darīšana."

Līdzīgi kā citām slavenībām, Gagai šī nav pirmā reize, kad jāstājas pretī spekulācijām par auguma aprisēm. Jau 2017. gadā viņa saviem faniem "Instagram" skaidroja: "Dzirdēju, ka mans augums ir kļuvis par apspriešanas objektu, tāpēc vēlējos teikt, ka esmu ar to lepna un jums par saviem arī tādiem jābūt. Neatkarīgi no tā, kas esat un ko darāt." Viņa minēja, ka, spējot atrast miljoniem iemeslu, kāpēc nav jāiegulda laiks un enerģija domām par apkārtējiem: "Esi tu pats. Tāda ir čempionu pasaule."

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

10 sekunžu "TikTok" videoklipā, ko tagad publicējusi pati Lady Gaga, viņa informē, ka negaida bērnu. Video ierakstā dzirdami dziesmas vārdi, kas vēstī par pašpārliecinātību: "Man nav jāatrod estētika, es esmu estētika. Domāju, ka tieši šobrīd kāds ir devies uz "Pinterest" un mēģina meklētājā ierakstīt visus īpašības vārdus, lai mani raksturotu." Un aicina sekotājus pievērsties svarīgākām lietām, piemēram, reģistrēties uz vēlēšanām.

Lady Gaga ķermeņa kaunināšanas runu vidū atbalstu ir paudusi arī mūziķe Teilore Svifta. 5. jūnijā, pēc tam, kad Lady Gaga publicēja video "TikTok", Svifta komentāros rakstīja: "Vai varam mēs visi piekrist, ka komentēt sievietes ķermeni ir invazīvi un bezatbildīgi? Ne Gaga, ne citas sievietes nav nevienam parādā paskaidrojumu."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !