Fоtо: AP/Scanpix/LETA

Kur ir Bejonse? Kāpēc, neskatoties uz milzīgajiem panākumiem ar savu kantrī albumu, viņa ir kļuvusi pārlieku klusa? "New York Post" vēstījis, ka mūzikas industrija esot uz robežas, lai izsludinātu Bejonsi meklēšanā kā bezvēsts pazudušu. Kas noticis?

Ziņojumi, kas nāk no "Page Six", norāda uz Bejonses mulsinošo prombūtni mūzikas industrijā. Neraugoties uz sākotnējo sajūsmu, kas valdīja ap viņas kantrī albumu "Cowboy Carter", šķiet, ka superzvaigzne ir gluži vai izkūpējusi gaisā, atstājot nozares pārstāvjus apjukumā un neizpratnē.

Daži atklāj, ka, visdrīzāk, Bejonses panākumi neliek viņai justies ērti Didija skandāla laikā. Klīst spekulācijas, ka Bejonse un viņas vīrs Jay-Z ir noklusuši, iespējams, tamdēļ, lai nepievērstu uzmanību savām ilggadējām saitēm ar apkaunoto hiphopa magnātu.

"Apmēram mēnesi pirms albuma iznākšanas Jay-Z uzstājās "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā un sūkstījās, ka Bejonse nekad nav ieguvusi Gada albuma balvu. Viņš domā, ka viņa uzvarēs? Par "Cowboy Carter" bez jebkādas reklāmas? Bez uzstāšanās?" vaicājis kāds avots.

Cits tuvs avots paudis pārsteigumu, norādot: "Bija paredzēts, ka šis būs Bejonses laiks, jo tikai pirms diviem mēnešiem iznāca viņas tik ilgi gaidītais kantrī albums. Tomēr viņa nav nekur redzama!"

Vēl kāds piebilda: "Kaut kas notiek. Albums iznāca ar sprādzienu. Nr. 1 visur! Tagad viņa ir pazudusi."

Tiesa, citi mākslinieki par albumu runā vairāk nekā pati Bejonse. Piemēram, 78 gadus vecā Dollija Pārtone, lai gan zinājusi, ka Bejonse "Cowboy Carter" albumā aptver viņas 1973. gada kantrī hitu, bijusi pārsteigta, uzzinot, ka Bejonse dziesmai piešķīrusi savu unikālo vērienu. Neskatoties uz šo negaidīto pavērsienu, kantrī leģenda pauda apbrīnu par moderno interpretāciju.

Jau ziņojām, ka mūziķa Didija vārds sen kā vairs nav sinonīms slaveniem hitiem, tagad tas ir aptraipīts ar apsūdzībām par fizisku un seksuālu vardarbību, tostarp izvarošanu un seksa tirdzniecību. Apsūdzēto līdzzinātāju un atbalstītāju vidū – kolēģi, draugi un pat paša dēli.

Kad 2023. gada novembrī dziedātāja Kesija (īstajā vārdā Kasandra Ventura) iesniedza tiesā prasību pret bijušo partneri Šonu "Didiju" Kombsu jeb P. Diddy par fizisku un seksuālu vardarbību, tika pavērta Pandoras lāde arī pārējiem iespējamiem mūziķa noziegumiem. Lai gan abas puses savstarpēju vienošanos panāca dienas laikā, sniega bumbas efekts bija sācies. Viņu apsūdzējušas vēl trīs sievietes un viens vīrietis par tādiem pāridarījumiem kā seksuālu uzmākšanos, izvarošanu, pornogrāfijau bez atļaujas un pat seksuālo tirdzniecību. Minētajam pa vidu: sazāļošana ar narkotikām un nepilngadīgo piedzirdīšana. Plašāku informāciju vari izlasīt spiežot šeit!

Pavisam nesen pasauli pārņēma video ieraksti, kuros redzams, ka Didijs sitis savu bijušo draudzeni. Šajā rakstā apskatām tiešos pierādījumus apsūdzību patiesumam.

Lai gan Jay-Z un Didijs ir bijuši tuvi gadu desmitiem, nekas neliecina, ka viņam vai Bejonsei būtu kāda sakara ar izmeklēšanu vai jebkādu pārkāpumu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !