Foto: Publicitātes foto/DELFI

Rīgas domes deputāte Ieva Brante stājas Lienes Stepenas vietā TV šova "Caur ērkšķiem uz..." vadītājas ampluā, portālam "Delfi" ziņo sociālā projekta veidotāji. Brante kopā ar mūziķi Jāni Bukumu centīsies līdzēt šova dalībniecēm atgūt kontroli pār savu dzīvi.

Līdz šim projektā līdzās mūziķim, Latvijas Rokmūzikas asociācijas dibinātājam Jānim Bukumam varēja redzēt TV seju un horeogrāfi Lieni Stepenu, taču nu viņa vadības grožus nodod juristes Ievas Brantes rokās.

Brante jau iepriekš sadarbojusies ar šo raidījumu, sniedzot dalībniecēm tiešus, reizēm arī skarbus ieteikumus, liekot paskatīties uz problēmām un izaicinājumiem ar atvērtām acīm, kā arī iedvesmot dalībnieces pārmaiņām.

"Projektā piedalās meitenes ar dažādām skaudrām dzīves pieredzēm. Savā ikdienā mēs tādām paejam garām un priecājāmies, ka tikām cauri sveikā. Es ticu, ka "Ērkšķi" dod viņām iespēju mainīt sevi, apkārtni un cilvēkus sev blakus, sperot soli pretī dzīves kvalitātei. Savukārt mums tas dod iespēju apliecināt, ka esam cilvēki. Tas ir milzīgs komandas darbs, taču ir skaisti piedzīvot puķes uzziedēšanu. Projekta vadītājas loma ļauj izdzīvot meiteņu ikdienu kopā ar viņām," spriež Brante.

Iepriekšējā Bukuma partnere Liene Stepena no projekta vadītājas lomas atteikusies aizņemtības dēļ, taču tik un tā būs redzama ekrānos kā eksperte.

Pašlaik norisinās aktīva projekta filmēšana. Jaunās sezonas sērijas pie TV skatītājiem nonāks rudenī kanālā "360TV", kā arī izklaides platformā "Tet TV+". Vairāk par jauno "Ērkšķu šova" sezonu lasi šeit.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!