Foto: Publicitātes foto

Uz "Netflix" sensācijas – seriāla "Briedēns" (par bārmeni Deniju un viņa stalkeri Martu) – karstajām oglēm atdzimst atmiņas un stāsti par citiem kolorītajiem vajātājiem. Viena no tiem reiz bija pusaudze Sāra, kura, medījot slavenības, pati par tādu kļuva.

"Tiem, kas šo lasa: šī meitene nerēķinās ar citu labklājību, izņemot savu. Viņa izmanto cilvēkus," tālajā 2016. gadā sociālajā tīklā "Twitter" rakstīja mūziķe Demija Lovato par stalkeri Sāru M.

@doctorgossip THE BIGGEST CELEBRITY STALKER “Sarah the Stalker”🫵🏻😳 #stalker #thread #scary #celebrity #hollywood #kimkardashian #thekardashians #selenagomez #justinbieber #haileybieber #demilavato #disneychannel ♬ son original - Doctorgossip

Vajātāja tolaik bija gados jauna meitene, kurai, pateicoties izsekošanas prasmēm, gadu laikā bija izdevies nofotografēties ar aptuveni 6200 dažādām slavenībām – sākot no mūziķa Džastina Bībera līdz aktierim Bredam Pitam un uzņēmējai Kimai Kardašjanai. "Karjeru" viņa bija sākusi agri, 12 gadu vecumā (no 2008. gada), un laika gaitā pati kļuva par slavenību, sadraudzējās ar mūziķi Mailiju Sairusu un bija romantiskās attiecībās ar komēdijas seriāla "Divarpus vīri" aktieri Angusu T. Džonsu. Neraugoties uz vajāšanu, daudzi viņu joprojām glaimojoši dēvē par slavenību kolekcionāri.

Slavenību kolekcionāre

Savas slavenību trofejas viņa publicē "Flickr" kontā ar nosaukumu "Sarah M Online", un šo profilu viņa veido jau no 12 gadu vecuma.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!