Foto: Shutterstock

Ka Holivuda ir tik maza, neviens nebūtu domājis. Izrādās, ka šarmantā Eva Longorija (seriāla "Bīstamā mājsaimniece" zvaigzne) un Merila Strīpa ir attālas radinieces. Slavenās aktrises viena otru sauc par māsīcām.

Šogad Eva Longorija pievienojusies seriāla "Only Murders in the Building" ceturtās sezonas aktieriem, un tieši filmēšanas laikā visiem par lielu pārsteigumu atklājies, ka viņa filmējas kopā ar savu radinieci – Merilu Strīpu.

Kā izrādās, 49 gadus vecā Eva un 74 gadus vecā Merila pirmo reizi uzzināja, ka viņām ir radniecīgas saites, kad abas piedalījās 2010. gada dokumentālajā seriālā "Faces of America". Tika konstatēts, ka abām ir kopīga DNS, kas norāda uz kopīgiem tāliem senčiem, tomēr tolaik klātienē, aci pret aci, viņas to neapsprieda. Bet 2014. gada "Oskara" ceremonijā Eva saņēmās uzrunāt leģendāro kinoaktrisi. Kopš tās dienas abas pārliecinoši viena otru sauc par radiniecēm/māsīcām.

Lai gan šo faktu nav nekad slēpušas, daudzi par to tomēr tāpat nav zinājuši. Tā, lūk, viņas "Only Murders in the Building" kolēģus gluži vai atstājušas uz pauzes. "Mēs saucām viena otru par māsīcu," Eva stāstīja žurnālam "DuJour". "Mēs jautājām: "Kā tev iet, māsīca?"" Rezultātā visi bijuši manāmi šokēti par to, ka abas komunicē tik ģimeniski.

"Galu galā Merila pie filmēšanas pirmā lasījuma mani pieteica kā savu māsīcu. Un visi kā viens bija neizpratnē," Eva atceras. "Es esmu latīņamerikāņu dzimtas pārstāve šajā industrijā, bet viņa ir Merila Strīpa..."

Taču, kā paskaidroja Eva, viņa ir sajūsmā ne tikai par iespēju strādāt kopā ar savu māsīcu, bet arī par atgriešanos pie komēdijas žanra.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!