Foto: Vida Press

Džastins Bībers ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem jaunajiem mūzikas māksliniekiem. Tomēr klīst baumas, ka viņš finansiāli ir nestabils un var pat bankrotēt. Kā izrādās, pārskati liecina, ka viņš tērē vairāk nekā nopelna.

Neskatoties uz 266 miljonu eiro neto vērtību, Bīberam ir jāsavelk josta ciešāk. Iekšējā informācija liecina, ka popzvaigznes greznais dzīvesveids, iespējams, vairs nebūs ilgtspējīgs, ja netiks veiktas būtiskas korekcijas.

Kāds avots "In Touch" informēja, ka Bīberam, kurš pieradis pie privātiem lidojumiem, nesen nācās atteikties no šīs greznības finansiālu ierobežojumu dēļ un nākas pārskatīt arī citus ekstravagantus pirkumus.

Džastins un viņa sieva Heilija maijā bija spiesti doties komerciālā lidojumā. "Lai gan viņi vienmēr lido ar privāto lidmašīnu, šoreiz Džastins to vienkārši nevarēja atļauties," aģentūrai sacīja avots. "Viņš tērē vairāk naudas, nekā viņš saņem, un tagad viņam greznais dzīvesveids ir jāmaina."

Tas izraisījis nesaskaņas starp viņu un viņa finanšu pārvaldītāju komandu. Nesen viņi centās Džastinu atturēt no 654 tūkstošu eiro vērta dimanta gredzena iegādes sievai. Neraugoties uz atteikumu piešķirt aizdevumu, Bībers tomēr to iegādājās. "Ja Džastins drīzumā nemainīsies, viņš var zaudēt visu. Viņš izputēs," piebilda avots.

2023. gadā Bībers par 187 miljoniem eiro pārdeva tiesības uz savām dziesmām, tostarp tādiem hītiem kā "Baby" un "Love Yourself". Tomēr viņa finansiālā labklājība joprojām ir neskaidra, tāpēc, iespējams, būs jāatgriežas ierakstu studijā.

Informācija par Džastina finansiālajām likstām seko uzreiz pēc ziņām, ka viņš ar sievu Heiliju gaida pirmdzimto. Par jaunumiem viņi paziņoja maija sākumā "Instagram" ar virkni video un fotogrāfijām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!