Fоtо: Vida Press

Pieaugot tendencei atteikties no seksa kultūras, aizvien populārāka kļūst brīvprātīga dzīve bez dzimumattiecībām. Lai gan tendence kļūst arvien izplatītāka, ir diezgan daudz slavenību, kas jau gadiem ilgi skaļi izteikušās par izvēli seksam teikt nē. Lūk, zvaigznes, kuras kādu specifisku apsvērumu dēļ atturējušās no seksa.

Džastins Bībers

Pirms Bībers atjaunoja attiecības ar savu tagadējo sievu Heiliju Bīberi, viņš patiesībā vairāk nekā gadu bija pašizvēlētā celibātā.

2019. gada intervijā februāra žurnālam "Vogue" dziedātājs sacīja, ka viņam esot pamatotas problēmas ar seksu un viņš vēlas būt tuvāks Dievam. "Dievs neprasa, lai mēs nenodarbojamies ar seksu, jo mums būtu jāseko viņa noteikumiem," toreiz sacīja Džastins, "viņš saka, ka cenšas mūs pasargāt no sāpēm. Es domāju, ka sekss patiešām var radīt daudz sāpju. Dažreiz cilvēki nodarbojas ar seksu tāpēc, ka viņi nejūtas pietiekami labi. Jo viņiem trūkst pašvērtējuma. Sievietes to dara, un puiši to dara. Es gribēju tieši šādā veidā veltīt sevi Dievam, jo ​​es patiešām jutu, ka tā ir labākā izvēle manas dvēseles stāvoklim. Un es ticu, ka Dievs mani svētīja ar Heiliju. Tādas, lūk, ir priekšrocības! Par labu uzvedību nāk atlīdzība."

Lady Gaga

Izrādās, ka Lady Gaga pat reiz mudinājusi savus fanus praktizēt celibātu. Tomēr viņas iemesli bija saistīti ar vēlmi palikt vienai, turklāt viņai fiziski nemaz nebija laika seksuālām attiecībām. Taču intervijā laikrakstam "Daily Mail" viņa pauda: "Lai justos labi, nav obligāti jānodarbojas ar seksu. Un, ja neesi tam gatavs, nedari to!"

"Nespēju noticēt, ka es to saku – nenodarbojieties ar seksu," viņa teica izdevumam 2010. gadā, piebilstot, ka "šobrīd esmu viena un esmu izvēlējusies būt viena, jo man nav laika, lai ar kādu iepazītos. Tāpēc ir pareizi nenodarboties ar seksu. Es dzīvoju celibātā, celibāts ir labs!"

Endrū Gārfilds

Jau ziņojām, ka, gatavojoties priestera lomai, Endrū Gārfīlds atteicies no seksa un ēdiena (raksts atrodams šeit). Lai sagatavotos savai 17. gadsimta jezuītu priestera lomai 2016. gada filmā "Klusēšana"/"Silence", viņš katru dienu veicis virkni garīgo prakšu, radījis jaunus rituālus, turklāt sešus mēnešus bijis celibātā un daudz gavējis.

Hilarija Dafa

2006. gadā žurnālam "Elle" aktrise atklāja, kāpēc viņa plāno saglabāt sevi nevainīgu līdz laulībām. "Ir grūti, ja tev ir vecāks draugs," viņa toreiz teica. "Bet nevainība noteikti ir kas tāds, kas man pašai ļoti patīk. Tas gan nenozīmē, ka neesmu domājusi par seksu, jo visiem, ko pazīstu, tas ir bijis... Bet, kad viņi par to runā, tas neizklausās īpaši! Tā vien šķiet, ka visi ir pārgulējuši viens ar otru tikai ķeksīša pēc."

Vēlāk, 2010. gadā, viņa apprecējās ar NHL spēlētāju Maiku Komriju, taču 2016. gadā pāris izšķīrās. 2019. gadā viņa apprecējās ar dziedātāju un dziesmu autoru Metjū Komu, viņiem ir trīs meitas.

Terijs Krūzs

Pirms savas 2022. gada grāmatas "Tough: My Journey to True Power" iznākšanas Krūzs atklāti izteicās par to, kā viņa atkarība no pornogrāfijas gandrīz izpostīja viņa laulību ar Rebeku Kingu-Krūzu.

"Mana sieva zināja, ka kaut kas nav kārtībā, jo mēs arvien vairāk un vairāk atsvešinājāmies viens no otra," viņš sacīja "Entertainment Tonight". "Un, kad viņa mani uzrunāja un beidzot man uzdeva jautājumu: "Ko es par tevi nezinu, Terij Krūz?" Tajā brīdī nodomāju, ka beidzot ir laiks tikt pāri šai postošajai atkarībai, bet sieva teica: "Uh, nē, es izstājos. Es dodos prom!""

Pēc kopīga darba, lai pārvarētu šīs problēmas, pāris nolēma uzsākt vairāku mēnešu ilgu "seksa gavēni", tādējādi atjaunojot savas attiecības. "Mēs pieņēmām lēmumu – 90 dienu ilgu seksa gavēni," paskaidroja Terijs. Cilvēki teikuši, ka tas ir traki.

"Bet ļaujiet man jums kaut ko pateikt. Tas bija tik skaisti! Tas mani aizveda uz laiku, kad man bija 12 gadi, kad man patika kāda meitene, bet neko nezināju par seksu. Es viņai dāvināju ziedus un teicu: tu man patīc tāda, kāda esi! Un runa nebija par seksu. Rezultātā es jutos kā 12 gados, jo viss atkal bija par mīlestību!"

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !