Fоtо: Vida Press

"Draugu" aktiera Metjū Perija nāvē apsūdzības var tikt uzrādītas vairākām personām, ziņo medijs "New York Post". Policija tuvojas izmeklēšanas noslēguma fāzei.

Kāds tiesībsargājošo iestāžu darbinieks anonīmi pastāstījis, ka federālā izmeklēšana par konkrēto nāves gadījumu drīz noslēgsies un tad arī jāpieņem lēmums par apsūdzību izvirzīšanu vai neizvirzīšanu. ASV prokuratūra izmeklēšanas secinājumus nav komentējusi, taču jau tagad zināms, ka vairākiem cilvēkiem var tikt uzrādītas apsūdzības saistībā ar Perija pēkšņo nāvi burbuļvannā pērn oktobrī.

Jau vēstīts, ka autopsijā noskaidrots – Perijs mira no akūtas ketamīna iedarbības, nevis nejauši noslīcis džakuzi ūdenī, kā tika uzskatīts sākotnēji. Nāvi veicināja koronāro artēriju slimība; viņa asinīs konstatēts arī opioīds buprenorfīns.

Savos memuāros zvaigzne bija vēstījis par ketamīna lietošanu – viņš to izmantojis depresijas ārstēšanai un sāpju mazināšanai. Iespējams, Perijs ketamīnu ieguvis nelegālā ceļā. Ketamīns kopā ar buprenorfīnu varot būt nāvējošs kokteilis, "Page Six" norādījusi kāda ārste.

Zināms, ka vairākus mēnešus pirms savas nāves Perijs bijis "tīrs". Aktierim ilgus gadus bijušas problēmas ar dažādu atkarības vielu lietošanu. Savā grāmatā viņš rakstīja, ka periodiskām rehabilitācijām viņš kopumā iztērējis ap deviņiem miljoniem dolāru.

54 gadus vecais Metjū Perijs, kurš seriālā "Draugi" atveidoja Čandleru, tika atrasts bez dzīvības pazīmēm savas mājas džakuzi 28. oktobrī pēc visai piepildītas un darbīgas dienas. Perijs savā nāves dienā divas stundas spēlējis raketbolu sporta klubā netālu no savas dzīvesvietas. Atgriežoties mājās, aktieris savam asistentam lūdzis sagādāt jaunu "iPhone" un arī jaunas brilles. Vēlāk Perijs devies baudīt mieru savā džakuzi, kur divas stundas vēlāk asistents viņu atrada bez dzīvības pazīmēm un tūdaļ izsauca glābējus.

Perijs pērn novembrī apglabāts kapsētā Losandželosā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !