Foto: Michaelrubin/Instagram

Iedomājies, šodien, 4. jūlijā, kad Amerikā ikvienam ir liela diena, pasaulē slavenākās sejas jeb Holivudas "banda" tiksies vēsturē lielākajā slavenību ballītē Hemptonā. Šajā rakstā apskatīsim, kas tad īsti ir "White Party" (Baltā ballīte) rīkotājs Maikls Rubins un ar ko viņš šogad zvaigznes plāno pārsteigt. Tāpat sniegsim ieskatu ielūgumu izskatā, kuru cena tiek lēsta vairāk nekā 35 000 ASV dolāru vērtībā.

Ja pastāv precīzs krustpunkts starp mūziku, sportu un uzņēmējdarbību, tad tas nav tālu no Maikla Rubina – miljardiera, "Fanatics" dibinātāja un izpilddirektora. 51 gadu vecā amerikāņu uzņēmēja, kura bagātība pēc "Forbes" datiem pārsniedz 11,5 miljardus ASV dolāru, "White Party" nav kā no šīs pasaules – viņš spēj ikvienu pārsteigt ar saviem līdz mazākajai detaļai pārdomātajiem ielūgumiem, norises vietu un, protams, ka ar uzaicināto zvaigžņu sarastu. Lieki piebilst, ka šorīt Rubina savrupmājā viss gada lielākajam notikumam ir jau gatavs.

Rubins "White Party" rīko jau ceturto gadu savās mājās Īsthemptonā, kas atrodas aptuveni trīs stundu attālumā no Ņujorkas vai mazāk nekā stundas braucienā ar helikopteru (viņam tā patīk pārvietoties!). Pagājušajā gadā viņa "Balto ballīti" apmeklēja tādas zvaigznes kā Bejonse un Jay-Z, Leonardo Dikaprio, Dženifera Lopesa un Bens Afleks, Kevins Hārts, Džastins un Heilija Bīberi un citi.

Šogad ielūgumi uz pasākumu tika izsūtīti jau maija vidū: oriģināls, personalizēts atzītā mākslinieka Džordža Kondo darbs (Rubina iecienītākais mākslinieks), ko katram viesim piegādāja baltā uzvalkā tērpts kurjers. Un, starp citu, katra ielūguma cena tiek lēsta vairāk nekā 35 000 ASV dolāru vērtībā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!