Foto: AFP/Scanpix/LETA

Sākums kaut kam jaunam! 35 gadus vecā "Vidusskolas mūzikls" zvaigzne Vanesa Hadžensa ir sagaidījusi savu pirmo bērniņu ar vīru, MLB spēlētāju Kolu Takeru.

Bērna dzimšanas datums, dzimums un vārds vēl nav zināmi. Tomēr Hadžensa un Takers tika manīti izejam no Santa Monikas slimnīcas trešdien, 3. jūlijā, kad bija arī Takera 28. dzimšanas diena. Tieši tā! Sieva – Vanesa vīram gluži vai uzdāvinājusi pašu skaistāko dāvanu – jaundzimušo!

Portāla "Page Six" iegūtajās fotogrāfijās redzams, ka jaunā māmiņa sēž ratiņkrēslā, rokās turot savu mazulīti, bet beisbola zvaigzne ar somām un mantām seko tieši aiz viņas. Aktrise bija tērpusies melnās, plivurīgās bikses un gaiši zilā kreklā ar pogām, savukārt Takers izvēlējies zilgankrāsas hūdiju, melnus šortus un iešļūcenes.

Starp citu, neraugoties uz saspringto dienu, jaunā māmiņa atrada laiku, lai tās pašas dienas sākumā savā "Instagram" kontā publicētu dzimšanas dienas veltījumu vīram.

Vanesa un Kols sāka satikties 2020. gadā, bet 2023. gadā Meksikā salaulājās. Hadžensa savu grūtniecību atklāja stilīgā veidā, martā pozējot uz 2024. gada Oskara balvas sarkanā paklāja. Aktrise Holivudas pasākumu apmeklēja melnā kleitā ar garām piedurknēm līdz zemei, kurā ļoti labi pamanāms bija viņas grūtnieces vēders.

Apsveicam un novēlam veiksmi jaunajiem vecākiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!