Foto: Publicitātes foto

Vairākkārt par valsts seksīgāko vīrieti atzītais aktieris Andris Bulis ir pielicis punktu baumām ar paziņojumu sociālajā tīklā "Facebook". Viņš un viņa sieva Ilze šķiras pēc gandrīz 20 gadus ilgušās laulības.

Foto: Privātais arhīvs

Savienībā ar savu skolas gadu mīlestību Ilzi, pāris audzina divus bērnus – dēlu Markusu un meitu Alisi. Ar īsu, bet tiešu paziņojumu šodien pēcpusdienā savā "Facebook" profilā dalījās aktieris, rakstot: "Tātad... Apstiprinu jau izskanējušās baumas, ka mana laulība šobrīd tiek oficiāli šķirta! Sīkāki komentāri NEBŪS!!!"

Protams, dzīve nav bijusi bez kāpumiem un kritumiem. Aktiera vārds reiz bija saistīts ar nu jau skandalozo sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, tagad Lieni Kiviču. Šis savdabīgais un publiskais mīlas trijstūris beidzās ar skandālu, pēc kura aktieris atgriezās ģimenē, publiski attaisnojās un atvainojās.

Tolaik žurnālā "Ieva" viņš klāstīja, ka savas kļūdas ir sapratis un nožēlojis: "Kad sākās attiecības, par kurām esmu saņēmis tik daudz nosodījuma, manā ģimenē bija dziļa krīze. To es tagad apzinos – mana problēma ir mans straujais raksturs un pārsteidzīgie lēmumi."

Tajā pašā intervijā viņš slavēja ģimeni, norādot, ka tā visu šo gadu laikā viņam bija sniegusi tikai to labāko: "Uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu – es to biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamu, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku ir jāpielāgojas man." Viņš pārsteidzīgajos lēmumos vainoja savu straujo raksturu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!