Foto: Vida Press, Instagram

Mūziķim un viņa ģimenei neveicas. Laikā, kad sieva Bjanka Cenzori ir iesaistīta tiesas prāvā, 47 gadus vecais Kanje Vests tiek apsūdzēts par nepiemērotu ziņu sūtīšanu 22 gadus vecajai modelei Mikaelai Lafuentei.

Neskatoties uz to, ka viņš ir precējies, Vests tiek apsūdzēts par divdomīgu ziņojumu sūtīšanu vietnē "Instagram". "The Mail Online" vēsta, ka šī "mijiedarbība" notikusi 2024. gada martā. Lafuentei tas ir šķitis dīvaini, jo Kanje ir precējies un gandrīz divas reizes vecāks, turklāt abi nekad iepriekš nav tikušies.

"Tas bija smieklīgi. Mēs ar Braisu (draugu Braisu Hallu) bijām Lasvegasā, kad pārlūkoju savas "Instagram" privātās vēstules, un es pamanīju šo ziņu. Sākumā nenoticēju un domāju, ka tas ir viltus konts, bet tā nebija vis. Ziņa bija diezgan dīvaina, jo es ar viņu nekad iepriekš neesmu runājusi vai pat redzējusi klātienē." Vēstules ekrāna uzņēmumos redzams, ka Kanje stāsta, ka ir atgriezies Kalifornijā un jautā, vai sieviete nevēlas paklausīties viņa jaunāko albumu. Modele piedāvājumu esot atraidījusi.

Vairākus mēnešus pēc šo vēstuļu saņemšanas Lafuente izdevumā runā par to, ka ir ļoti nepiemēroti sūtīt šādas ziņas: "Nedomāju, ka ir normāli rakstīt citām sievietēm, kad esi precējies. Monogāmija ir pieņemama, krāpšana ne. Es zinu, ka es viņu atraidīju, bet, ja viņš raksta īsziņas citām sievietēm, viņas varbūt to nedara. Varbūt viņiem ir kaut kāda vienošanās, un Bjanka par to visu zina un ir mierā, bet mēs to nekad neuzzināsim."

Modele apgalvo, ka pēc tam, kad piedāvājums ticis noraidīts, Kanje izdzēsis visas viņai adresētās vēstules. Sievietes mīļotais vīrietis sociālajā tīklā X arī ir pārpublicējis saraksti un iesmējis: "Saņemies, Ye... vismaz uzaicini mani patusēties un paklausīties mūziku."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!