Foto: Vida Press

Tikai mēnesi pēc tam, kad 60 gadus vecā aktiera Breda Pita meita Šilo (18) iesniedza pieteikumu par atteikšanos no viņa uzvārda, kāds avots izdevumam "People" atklāja, ka Pita attiecības ar vecākajiem bērniem joprojām ir ļoti saspīlētas. Izrādās, aktieris praktiski it nemaz ar viņiem nesazinās.

48 gadus vecajai Džolijai un 60 gadus vecajam Pitam 12 gadus ilgo attiecību laikā bija seši bērni. Viņiem ir trīs kopīgi bioloģiskie bērni: Šilo un 15 gadus vecie dvīņi Knokss un Vivjena. Kā arī trīs adoptēti – 22 gadus vecais dēls Medokss un 20 gadus vecais Pakss, kā arī 19 gadus vecā meita Zahāra.

Pagājušajā mēnesī pēc 18 gadu vecuma sasniegšanas Šilo iesniedza juridiskos dokumentus, lai atteiktos no tēva uzvārda, izvēloties vien lietot – Šilo Džolija.

Tas nebija nekāds pārsteigums, jo jau iepriekš bijām ziņojuši, ka aktiera Breda Pita bērni ir izrādījuši nepatiku pret tēvu. Piemēram, arī 19 gadus vecā Zahāra universitātē ir jau pazīstama bez uzvārda "Pita". Brālis Pakss tēvu reiz nodēvējis par "sasodīti šausmīgu cilvēku".

Informācija par saspīlētajām attiecībām ar Bredu Pitu un viņa bērniem virmo jau gadiem. Pēc 12 gadiem kopā un diviem gadiem laulībā, 2016. gadā Džolija iesniedza šķiršanās pieprasījumu un apsūdzību vardarbībā.

Jaunākā informācija par viņu attiecībām ir šāda: "Viņam praktiski nav nekāda kontakta ar pieaugušajiem bērniem. Savukārt komunikācija ar jaunākajiem bērniem pēdējos mēnešos ir ierobežotāka viņa filmēšanas grafika dēļ," stāstīja kāds avots. Pašlaik Pits atrodas Eiropā, filmējot savu gaidāmo sacīkšu filmu "F1".

Avots norāda, ka pāra vienošanās par aizbildniecību paredz abu nepilngadīgo bērnu apciemošanas tiesības: "Andželīna lielāko daļu laika ir kopā ar bērniem, bet saskaņā ar viņu vienošanos, Pitam ir iespēja satikties ar jaunākajiem bērniem."

Nesen kāds Pitam tuvs avots atklāja, ka sešu bērnu tēvs nu ir sagrauts par Šilo vārda maiņu. "Patiesi, viņš apzinās un ir sarūgtinās par to, ka Šilo ir atteikusies no tēva uzvārda," jūnijā sacīja avots. "Atgādinājums, ka viņš ir zaudējis savus bērnus, Bredam, protams, nav viegls. Viņš mīl savus bērnus un viņam viņu pietrūkst. Tas ir ļoti skumji," piebilda informācijas avots.

Aktieris ir bijis aizņemts, uzņemot jauno filmu "F1" (pirmizrādi piedzīvos 2025. gadā) visā Eiropā un Ziemeļamerikā, bet Džolija ir palikusi Losandželosā, lai rūpētos par bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!