Foto: Publicitātes foto, Latvijas Sirdsdziesma/Facebook

Havjers Fernandess ir spānis, kurš Latvijā nokļuvis mīlestības dēļ. Lai arī nu jau laulība šķirta, tomēr mīlestība pret latviešu sievietēm beigusies nav, un šeit viņš dzīvo jau 20 gadus. Viena no Havjera sirdslietām ir mūzika, un lielāku atpazīstamību Latvijā viņš ieguva, kad ar Inesi Ērmani uzvarēja "Latvijas Sirdsdziesmā".

Tagad Havjers Latvijā izveidojis spāņu kultūras centru, bet uz šejieni viņš atbrauca 27 gadu vecumā pirmās lielās mīlestības dēļ. Latviete bijusi apmaiņas programmā Ekstremadurā, kur arī iepazinušies. "Kad atbraucu pie viņas ciemos uz Latviju, man jau uzreiz bija skaidrs, ka te palikšu."

Lai arī uz Latviju viņu atvedusi mīlestība pret latviešu zelteni, tomēr šīs attiecības beigušās. "Viņai tagad ir cita ģimene, arī man – cita dzīve, bet bērnu dēļ mēs nekad nebūsim sveši cilvēki."

Taču nu Fernandess iepazinies ar citu mīļoto viņa skolā, kur sieviete apguvusi spāņu valodu. "Ziniet, es varu būt viens – esmu pašpietiekams vīrietis, bet Latvijā dzīvo visskaistākās sievietes pasaulē!"

Atkārtoti precēties viņš nesteidzas: "Ja vienreiz neizdevās, tas nenozmē, ka palikšu vecpuisis uz mūžu."

Pilnu interviju ar Havjēru par viņa dzīvi Latvijā vari lasīt žurnāla "Ieva" 29. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!