Foto: Vida Press

Šenona Dohertija piekritusi pabeigt šķiršanos ar bijušo vīru Kurtu Isvarenko vien dienu pirms savas nāves. 12. jūlijā viņa parakstījusi papīrus, bet Isvarenko 13. jūlijā – dienā, kad Dohertija nomira, vēsta "People".

Balstoties uz tiesas dokumentiem, ko ieguvis žurnāls "People", aktrise dokumentus par atteikšanos no laulātā finansiālā atbalsta parakstīja vien dienu pirms savas nāves. Abi ir kopīgi pabeiguši šķiršanās procesu ārpus tiesas.

"Puses noslēgušas rakstisku vienošanos par īpašumu un laulības vai partnerattiecību tiesībām, tostarp uzturlīdzekļiem, ko oriģinālus iesniegt, vai tie jau ir iesniegti, tiesā," teikts dokumentā.

Aktrise ar fotogrāfu Isvarenko apprecējās 2011. gada oktobrī, taču 2023. gadā, pēc 11 laulībā pavadīties gadiem, viņa iesniedza šķiršanos. Pirms Dohertijas nāves abi bija iesaistījušies strīdīgā šķiršanās procesā. Dohertija pat apgalvojusi, ka Isvarenko tika "atļauts pagarināt šķiršanos, cerībā, ka es nomiršu, pirms viņam būs man jāatmaksā (laulātā atbalsts)."

Taču Isvarenko advokāts noliedza šādus apgalvojumus, sakot, ka viņš 2023. gadā piedāvājis izlīgumu, bet Dohertija to noliegusi.

Dohertijai krūts vēzi diagnosticēja 2015. gadā. 2024. gada 13. jūlijā 53 gadus vecā aktrise nomira, zaudējot cīņā ar slimību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!